Brisbanes slum

Usch, nu har jag vaknat igen av en mardröm och kan inte somna om.. I torsdag vaknade jag av att jag drömde att en gräshoppa hoppade på mig, och kunde inte somna om.. Idag vaknade jag av att jag dromde att Påhlsson dödade Stoffe.. Jag grät när jag vaknade.. Usch! Två timmar kvar till jobbet nu..

Efter att ha gått omkring i Brisbanes slum nu i en vecka, allt från "husvagnsparker" till riktigt, riktigt äckliga hus så känns det som att man ska vara riktigt nöjd med var man har där hemma.. Jag skulle inte klara att bo där en vecka. Dessutom kan man inte gå ut efter att det har blivit mörkt, man blir varnad i var tredje hus att "inte ska en liten tjej som du var ute här helt ensam när det är mörkt. Den och den har blivit mördad och så många har blivit våldtagna". Var helt säker på att jag skulle bli våldtagen i förrgår. Gick ensam på en kolsvart gata när det helt plötsligt dyker upp en man från ingenstans och börjar prata med mig. Jag springer snabbt in till ett hus men det var ingen hemma där.. När jag kommer tillbaka på gatan så ser jag honom inte längre. Fick panik och var helt säker på att han låg i någon buske och bara väntade på att jag skulle gå förbi.. Så jag ringde Lavan snabbt som attan och han vägrade låta mig gå ensam mer så han kom och hämtade upp mig.. Under tiden fick jag prata med Sam så att ingenting skulle hända.. Underbara killar det där..


Idag ska bli den bästa dagen på länge!

Skrotade planer

Jaha, det var val bara att skrota alla planer om att lagga ner kontakten med Sverige.. Min sessa blev for upprord.. Och eftersom jag alskar min sessa sa himla mycket sa vill jag inte gora henne ledsen (aven om jag redan har rakat gora henne det.. Forlat, det var inte meningen!). Tanker pa dig varje dag!

Jonny Ponny (fan, vilken humor jag har klockan 05.13 pa morgonen).. Saknar dig! Men alltsa, vilket rum ska vi hanga i nar jag kommer hem? For vi brukade typ oftast vara i mitt rum, men nu nar du har snott det och gjort det rosa sa vet jag inte om jag vill ga in dar langre.. Plus att jag fortfarande har den storsta tv:n.. Sa det far nog bli i mitt nya rum! Eller!?

Jag ar sa javla forvirrad! Kan min hjarna bestamma sig vad den vill snart? Eller det kanske ar mitt hjarta? Eh, shit the same..

"Fucking hell, u la la"


Besvikelse och nunnor

Igår bestämde jag mig för att lägga ner allting.. Klart att han ändå ska ringa till mig fast vi hade bestämt att inte höras av.. Folk gillar verkligen att jävlas med mig!

Funderar på att lägga ner all kontakt med Sverige under en tid.. Har inte riktigt bestämt mig för hur det ska gå till, det ända som jag vet säkert är att msn, sms och telefonsamtal (förutom till familjen) blir nerlagt.. Har inte bestämt mig om min egen blogg och andras bloggar än.. Anledningen till detta vill jag inte riktigt gå ut med, kan säga att det handlar lite om besvikelse och nunnor..





The Veronicas

Lordagen var den roligaste utgangen pa valdigt lange. kan inte direkt saga vad som var sa kul (forutom att ett par killar trodde att vi var "The Veronicas", tva tvillingtjejer som sjunger och ar jattestora i Australien)..

Jobbet  var roligt idag.. Hangde i samma omrade som Lavan och kom efter lite snack fram till att han ar riktigt trevlig (jag har varit lite radd for honom tidigare). Han  tycker att jag ska gifta mig med en svart  kille sa att jag far sma "cappuchino-babies".. Haha, han ar  sjalv mork sa det kan vara  darfor.. Dessutom salde jag tva stycken utan nagon hjalp fran honom.. Ar ganska stolt.. Eller var, tills Amanda kom och berattade att hon hade salt fem..

Nu far han fan ge sig.. Forst vill han inte traffas, sen vill han traffas lite, efter nagra dagar var han tvungen att traffa mig.. Vi bestamde traff imorgon men sa har han angrat sig igen. Nu ska han tydligen till kusten och stanna dar i tva veckor for att han maste "get away for a while".. Ar det nu man lagga ner allt eller!? Varfor drog han upp allting igen? Jag  forstar ingenting som vanligt!


Scary Movie 4

Filmen var okej, den blir nog bättre när man har sett den ett par gånger.. Roliga klipp från Saw, Brokeback Mountain och Oprah i alla fall.. Doctor Phil sågade av fel fot.. Hahaha

Imorgon ska  vi upp och jobba innan det blir utgång på kvällen.. Hoppas bara att alla andra på rummet också ska ut. Idag låg alla fyra och sov när vi kom hem från bion klockan 23.30. Kul jul.. Förresten skulle min mamma ALDRIG låta mig gå hem ensam från bion här.. Inte från en utekväll heller för den delen.. Han blev helt tokig när jag berättade att jag hade gått hem ensam utan Em en kväll. Så jag har hållt tyst om det resten av gångerna. Och så vet jag ju hur mamma är.. Tur att hon inte vet allt.. 

Idag kollade vi lite lägenheter på internet. Hittade tyvärr inga (om man inte räknar dom med en insats på
ett par miljoner). Sam och en tjej (också från jobbet), Amanda,  visste ett par lägenheter som dom skulle kolla upp åt oss.. Hoppas vi kan flytta snart!
 
För första gången på väldigt länge så har jag inte ångest för att gå till jobbet. Känns hur bra som helst..


Fredagskillen, iq-test och kycklingar.. Mm, han måste vara smart.. Eller vad tror du Em? Haha

Godnatt

  • Nu har jag "jobbat" tva dagar pa det nya jobbet.. Jag har gatt med en kille, Sam, och idag fick jag till och med en saljning.. Fast med lite hjalp av Sam. Skulle egentligen ha gatt ensam dom sista timmarna men jag hade inga pengar pa telefonen (en karring ringde upp dom) och han hade inget batteri (samma karring ringde upp det).. Sa vi fick dras med varnadra hela dagen, inte mig emot..
  • Sam ar en helt underbar kille och vi har sa himla roligt tillsammans.. Behovs verkligen nu
  • Lavan (var team-ledare) blev av med sitt korkort idag.. Han korde i 88 pa 60-vag och holl till pa kopet pa att kora pa den stackars polisen som forsokte stoppa honom. Lite komiskt var det i alla fall..
  • Vi ska ev. pa en road trip med jobbet om tva veckor, eftersom dom haller pa att flytta fran kontoret till ett annat.. Far resan betald och halva boendet. Antar att det blir ganska mycket fest..
  • Idag skulle vi ut men alla stallen stangde klockan tolv sa det blev Mcd och datorn istallet.. Fast jag ska ga och lagga mig snart..
  • Han och jag ska eventuellt traffas nu...

Dagens citat:

"Lavan, slow down.. Did you see the serial killer in the van behind us? He looks so fucking crazy.. Hahaha"
-Olivier, fransmannen pa jobbet


Godnatt.. Imorgon ska vi antligen se Scary Movie 4.. Yay


Jag hatar hoglasning

Imorgon är det jobbig presentation inför gruppen, högläsning på engelska har aldrig varit min starka sida direkt.. Ska låtsas svimma på vägen upp så att jag slipper den..

På fredag ska vi äntligen se "Scary Movie 4".. Ville gå på premiären på torsdag men vi jobbar till 20 och sen har vi redan planerat in att vi ska dränka våra sorger.. Eller det är väl mest mina sorger men Em tackade inte nej..


Han skriver "I'm sorry".. Undrar han menar det.. Man börjar fundera

Vad ska man saga?

Jag håller med Em, "Allt som har en bra början har ett bra slut", stämmer inte ett skit! Det var länge sen en människa ljög så mycket för mig och jag har inte blivit såhär sårad sen förra året, då en av mina bästa vänner svek mig totalt.. Men det är en annan historia.. Att han inte kan se mig i ögonen och berätta det gör mig extra ledsen.. Fast jag tror att jag mest är arg.. Arg för att han ljög och arg för att han har tagit saker så jävla seriöst. Varför kunde vi inte hålla det på den nivån som jag ville? Då kanske det aldrig hade hänt.. Är det verkligen bäst såhär? Kanske, kanske inte.. Tror inte det..

Kommer jag kunna sova inatt? Förmodligen inte..

Helt tom..

Jag känner mig helt tom.. Helgen som började så bra slutade med... typ sorg.. Trodde aldrig att han skulle kunna göra såhär mot mig. Jag förstår verkligen inte! Det kan väl inte vara bättre såhär?! Eller?! Menar han verkligen allvar?! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Jag är bara helt tom..

Allt är hans jävla brors fel!

Utgang...

Nu ska vi snart ut... igen. Fick träffa han redan igår men vi ska ses ikväll också.. Har lovat några bilder med.. Haha..

Pratade med mamma och pappa idag.. Alltid lika kul (förutom när det handlar om pengar).

Nu vill jag ut, det blir en Vodka Sunrise först!

Ida och Emma blev kickade

Det är ändå lite kul att ringa runt till folk har jag kommit fram till. Idag har jag till exempel flirtat lite med en kille.. Ja, eller inte flirtat men nästan.. Han hade sexig röst i alla fall.. Sen var det en gubbe som frågade varifrån jag ringde.. Han trodde inte på mig när jag sa att jag ringde från Brisbane, så jag var tvungen att förklara att jag var svensk.. Han körde Volvo och tyckte att om jag var typ såg ut som jag lät så skulle jag vara "very beautiful".. Hahaha.. Dessutom började jag och Emma bråka med några unga killar som gjorde narr av vår dialekt.. Synd att vi fick sparken idag bara... Men vi sjunger som vanligt:  "Always look on the bright side of life (med efterföljande visslingar)".. Dessutom så har vi redan ett nytt jobb på g.. Yay..

Idag är vi hemma.. Tänkte titta på tv men idioterna hade satt på någon sport.. Vet dock inte om det var cricket, rugby, australiensisk fotboll eller footy.. Vet inte riktigt, en del av dom kanske är samma sport.. Någon som vet!? Så nu sitter jag här istället men jag har faktiskt planerat att lägga mig skapligt ikväll.. Det är en stor dag imorgon!


Roliga sms

Hittade några roliga sms från förra helgen.. En asfull Em skriver:

"Tjena mittbena! Vart håller du hus? Varför svarar du inte när självaste Queen of the Valley ringer? Puss"

"Haha, coolt värre. Det är redan typ fem killar som flirtat. Yay! Haha! Min telefon är paj. Fuck! Hoppas att du får dig nåt ikväll! Puss favoritida!"

"Fy fan, jag har fått en så Jävla jobbig kille efter mig. Och han: "säg till om jag är jobbig." Jag: "mm".. Hoppas du har det bättre!"

Hahahaha

Jonna!

Har kommit på att jag saknar min syster sjukt mycket.. Saknar alla kvällar när vi bara satt och pratade massa skit med varandra! Imorgon ska hon dra iväg på sin första resa utomlands utan mamma och pappa. Fan, så stor hon har blivit! Bara hon tar det försiktigt!

Blir nog ingen klippning idag..

På lördag ska jag äntligen få träffa han igen! Längtar..

"Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på"

Klippning pa g

Jaha, då var det gjort.. Efter mycket velande fram och tillbaka har vi äntligen bestämt oss för att stanna kvar här lite längre. Var nere och bokade om resan förut idag.. Det här var nog det svåraste beslutet jag har tagit men det som gjorde att vi valde att stanna var att det är ganska lätt att boka om resan om vi vill åka hem tidigare...

Ikväll ska jag eventuellt bli klippt av fredagskillen.. Men jag vet inte om jag vågar låta honom klippa mitt hår och jag är inte så säker på om han heller vågar, han vet att jag kan bli arg.. Tror att jag ska tvinga Emma att göra det istället!

Imorgon är det fredag! Yay..

Jag vill hem

Jag vill verkligen hem!

Jag längtar efter Sverige.. Hade beslutet om att stanna eller åka hem tagits på enbart dagens känslor skulle det inte alls vara svårt att ta.. Nu för tiden har jag börjat fundera mer på varför jag mår dåligt vissa dagar, mest för att det nästan aldrig bara finns en stor anledning till det utan bara massa små anledningar. Så idag mår jag dåligt för att:
*jag inte fick se "Legally Blonde 2" på tv:n utan något dåligt tv-program
*jag inte fick träffa han igår även fast han nästan hade lovat
*jag ska till jobbet imorgon och jag vill verkligen inte det
*jag inte kan se hockeyn
*jag inte har sett fredagskillen på hela dagen
*det är en vecka kvar till nästa helg
*jag kom på att jag inte har pratat med någon av mina vänner på evigheter

Det är verkligen småsaker, och det är jag medveten om.. Men när allt kommer på samma gång så..