Helvetes telefon

Var nyss och hämtade min telefon.. Hela displayen var trasig och det skulle kosta 995 kronor att laga.. Så iställer för en digitalkamera i julklapp får det bli en ny telefon.. Fan, så onödigt.. Undrar om det fortfarande finns Nokia 3210 att köpa!? Den höll ju minst två år i alla fall (tror till och med att Em hade sin i fyra).. Eller så kanske jag ska strunta i att köpa en ny.. Då blir man ju i alla fall av med ett onödigt beroende..

Ems frilla


Jag hittade precis Emmas fulaste frisyr (sorry mate).. Haha.. Och Sessan ser ut att vara 12 år.. När är det här taget??



em och bex

Önskelista..

Till tomten..

-digitalkamera
-en alldeles egen dvd som jag kan ta med mig när jag flyttar
-dvd-boxar, t ex Buffy, Angel, Wallander, Beck, Sällskapsresan eller One tree hill
-flytta hemifrån-saker (kanske tråkigt, men bättre att få än att köpa själv)
-pengar
-en ny mascara
-foundation
-halsband
-sen massa annat som jag säkert behöver men inte kommer på nu..


Musik

Jag har bränt min första skiva.. Yay.. Antingen är det så att jag är jävligt smart eller så är det nog så att vilken idiot som helst skulle klara det (förutom min pappa).. Nu ska jag lyssna på musik hela natten!

"Ny" telefon

Yes, jag hittade min gamla telefon som jag hade nere i Australien.. Det värsta är att man måste ladda batteriet i en annan telefon och så måste man ha en spetsig penna för att sätta på den. Men den fungerar. Så nu är det bara att ringa igen..

Trasig mobil

Oooh, min mobil har gått sönder.. Om det är nån som vill mig något så får ni ringa hem, maila, hälsa på eller skriva brev.. Ska ner till Mobilakuten imorgon, hoppas att dom kan fixa den.. Jag har inte råd att köpa en ny mobil..

Hemligheten

Jag och Mattias tänkte gå och se sista Wallander imorgon på bio.. Sis, som såg den för ett par dagar sen, berättade att det var en som dog.. En huvudperson alltså.. Självklart råkade jag gå in på en blogg som hade skrivit vem det var. Fan!! Nu kommer jag gråta under hela filmen.. Ooooh.. Jag vill inte se den längre..

Sådan är jag??

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Gjorde ett test på
Zapera.com


Efterlyst

Lista på de tre roligaste filmerna just nu :

1. Johnny English
2. Starsky & Hutch
3. Scary Movie 3



Vad menade förresten Efterlyst när de sa "och rånarluvan av märket one size var köpt på Jula"!?
Kan man köpa rånarluvor i affären? Det lät ganska skumt..

Ingen mer alkohol


Okej, nu gör vi såhär.. Alla glömmer lördagen nu (i alla fall tiden mellan 23-04).. NU!! Jag har fortfarande ångest.. Kommer nästan inte ihåg någonting, vilket skulle varit bra om det inte var så att alla har berättat vad jag har haft för mig.. Jag är så jäbla klantig. Hur fan kan jag säga och göra sånna saker!? Vad kan jag göra mer än att säga förlåt!?


Ingen mer alkohol..

Mormor

Borde egentligen sova nu.. Ska upp och hämta mormor halv tio imorgon, vi ska åka och handla tillsammans. Eller hon ska handla och jag ska bära alla saker. Men jag får ju låna hennes bil så jag får väl vara lite snäll tillbaka..


Min mormor tror förresten inte att sis dricker.. Det är så att om vi kusiner inte dricker eller röker (eller snusar) innan vi fyller 20 så får vi 10 000 kr.. Något som jag sumpade när jag var 13, men som alla höll tyst om.. Jag gjorde bort mig lite härom veckan när mormor frågade vad sis gjorde.. Jag svarade (utan att tänka mig för) att hon var bakis och låg hemma och sov.. "Näe, bakis är hon väl inte!?" svarade mormor..
"Eh, nej hon är nog bara trött.. Hon gick ju och la sig sent, det är nog därför hon fortfarande sover" sa jag och bytte samtalsämne.. Men vad tror hon egentligen? Finns det någon (förutom min äldsta kusin som bara åkte lastbil och kom på för två år sen att det finns ett annat liv också) som inte dricker alkohol innan den är 20? Någon!?

Mysigt

Var och mötte Sessan på tågstationen.. Gick sedan hem till henne och lämnade väskan men jag snabbt ner till stan.. Det inhandlades skor, vantar, tröj mm.. Åkte sedan hem till Sandra och såg på film.. En helmysig dag..

Känns som att hela helgen kommer att bli toppen, det behövs i mitt annars ganska trista liv.. På lördag är det lagfest, om den blir som förra året så kommer den bli helt sjukt rolig.. Em, Sessan och Sandra ska träffa oss ute senare..



fulla

                     

Såhär fulla ska jag och Em bli på lördag.. Akta er!


Sessan

Sessan berättade att hon kommer hem imorgon och stannar över helgen.. Mysigt.. Imorgon ska vi ut och käka lunch tillsammans. Jag längtar...


Idag ska jag ta tag i alla foton igen.. Vill bara ha det gjort.. Men innan jag gör det ska jag se Bones och Poliser från igår och läsa Sessans brev som jag fick idag.. Har känt att det ligger en kondom i brevet, vad betyder det!?


Hej

Bowling

Oh, jag hatar att förlora.. Var och bowlade med Em och Simpan tidigare ikväll.. Jag blir liksom trött på det efter en halv serie och då orkar jag inte koncentrera mig längre.. Men jag skyller mest på att jag var den enda som var nykter. Em (som var otroligt onykter) drog in fyra strikes i rad.. Och det var INTE skicklighet, det lovar jag.. Kom på att jag förlorade mot henne i Thailand också, även då var hon den enda av oss som drack.. Det för mig vidare till en fråga.. Är Em alkolist?? Kanske..

Åkte även förbi och hälsade på Elinor (som jag inte hade sett på över ett år).. Hon var lika mysig som vanligt..

Körde sedan hem fyllona som då hade börjat bli riktigt jobbiga.. Häng och kläng, fyllekåthet hit och fyllekåthet dit.. Nu sitter jag i min ensamhet och ångrar attinte jag också drack..


Orka..

Oh, jag håller på och fixar med alla foton från Australien.. Eftersom thailändarna inte var så bra på att framkalla kort så är det en vit kant runt kortet som jag måste klippa bort först.. Det tar en evighet.. Jag har kommit till Nya Zeeland nu.. Sen måste alla in i ett fotoalbum också.. Orka!


Imorgon ska jag klippa mig och färga mig ännu blondare.. Jag saknar redan mitt mörkbruna hår.. Vill vara blond eller mörkbrun, inget annat.. Men det är väl sånt man får ta när man har tunnt hår. Finns det förresten någon fördel med att ha tunnt hår!?

Träning

Pia lurade med mig på träningen idag, sa att den skulle var lugn.. Jo jo, man tackar.. På lördag är det lagfest på Broadway.. Blir väl en utgång efter det. Kul att det i alla fall är tio som är över 18 i år.. Haha..

Lotta berättade på träningen att hon känner en av killarna som sitter åtalade för mordet på den tyska killen.. Hon gick i samma klass som honom på gymnasiet och han var en helt vanlig kille, han fick t.o.m ett pris för bästa kompis.. Så kan det gå..




Super-Ida

Jag känner mig lite som Superman i mina nya glasögan.. Satan, så bra jag ser helt plötsligt.. Eller som Spindelmannen, fast tvärtom.. Eller det blir ju tvärtom med Superman också.. Aja, ni förstår poängen..

Morfars flicka

Oh, det var så vackert i kyrkan.. När jag sitter där så känner jag mig alltid lite troende, det som prästen säger låter så bra.. Jag önskar verkligen att jag var troende.. Massa fina sånger och jag grät konstant.. Har inte besökt en kyrka sedan morfar gick bort så det kändes lite som att allt kom nu. Jag som var morfars lilla flicka.. Oh, jag saknar honom..



Nu är en av världens bästa filmer på tv, Starsky & Hutch..

Pinsamt

Sånna som jag borde egentligen inte få dricka alkohol.. Inte för mycket i alla fall, för då beter jag mig som en 12-åring.. Det blir patetiskt och pinsamt.. Usch..


Nu ska jag iväg och hälsa på morfar.. Myspys med släkten i kyrkan..


Bye

Jag är så glad

Oh, vad glad jag är.. Killen är hittad, Idol är på tv:n ikväll, jag får mysa med mina vänner och mina glasögon är klara.. Jag och mamma ska åka ner och hämta dom nu..

Fredag

Vaknade av att mamma ringde och påminde mig om att jag skulle ringa PEMA idag.. Sen berättade hon också att en 19-årig kille från Fyrby hade försvunnit inatt..  Polisen hade varit här imorse och pratade med sis.. Vi tror att det kan vara killen som bor snett emot oss..

Usch, jag hatar att vakna på dåligt humör.. Satte på "Friday I'm in love" och blev på lite bättre humör.. Blev ännu gladare när jag såg att jag hade fått mail från alldeles underbara Daniel Bond. Han är en av mina favoritpersoner här i världen..


TV

Oh, jag blir så arg.. Mitt i CSI så slutade femman att fungera, jättekul.. Blev ännu argare när jag insåg att jag hade missat halva X-men som jag så länge har velat se.. Blir väl till att hyra ettan och tvåan..


Köpte förresten första dvd:n med Time Out förut idag.. Jag och Em har suttit och skrattat hela eftermiddagen.. Tvekampen är så sjukt rolig och jag har kommit fram till att Robert Gustafsson MÅSTE vara den roligaste som finns.. Ska be sis köpa tvåan åt mig nere i Ullared.. Frågan är om inte Time out slår Parlamentet!?

Jag har sett en kändis

Jag och sis var nere på stan förut idag.. Tyckte att jag såg Marita från Bonde söker fru, men jag trodde verkligen inte att hon kom ifrån Norrköping.. Men så var det visst.. Så jag har sett en kändis idag.. Yaaay..

Marita. FOTO: TV4