Träningsvärk

Nu blev det sådär bråttom igen, så som jag inte ville ha det.. Imorgon ska jag vara hemma hela dagen och det kan ingen stoppa mig ifrån..

Första träningen igår, var helt slut efter uppvärmingen. Det var i alla fall jättekul och jag har inte så överdrivet mycket träningsvärk.

Idag blir det stan med Em och Sessan. Ikväll står det mellan bio, film, matchoch träning.. Får se hur det blir..

"Om hon skulle brinna framför mig så skulle jag inte ens spotta på henne" - Ali.. hahaha

Första dagarna..

Inatt så stängde jag av mobilen bara för att jag ville sova ut för första gången på ett år (känns det som, men när jag tänker efter så har jag inte sovit ut många gånger).. Självklart ringer nån jävel på hemtelefonen klockan 9.15. Vad sur jag blir..

Idag blir det lite bankärenden, fika med Em och Simon för att sedan hämta min sessa på tågstationen. Är lite nervös, tänk om jag inte känner igen henne. Ska försöka dra med mig packet (som idag består av Em och sessan) på b-lagsmatchen ute i Linghem. Om jag nu får låna mormors bil..

Första dagarna har känts konstiga och ganska stressiga. Har inte hunnit med att bara vara hemma och ta det lugnt. Det kommer, som mamma sa.. Hon sa också att jag inte behöver stressa så mycket med att fixa ett jobb, känns skönt..

Jag har stora tangentproblem.. Å, ä, ö, @, _, allt sitter annorlunda.. Trycker in a istället för å och ä varje gång.. Jobbigt.

Ingen soldat

Jag har nästan lärt mig hela texten till "Ingen soldat" nu. Den är nästan bättre än vad jag trodde att den skulle vara..


Skithal ar vad det ar..

Idag blev en thailandare vid ett stand jattearg pa mig och Em nar vi inte ville kopa en klockan for 170 kronor. Vi sa att vi inte ville betala mer an 50 kr for den och gick darifran. Da kastade hon papper efter oss och muttrade nagot pa thailandska.. Nar vi tittade tillbaka pa henne och hånflinade sa blev hon annu argare.. Det var roligt.

Stressiga dagar nu.. Senare idag ska vi hamta ut 1370 framkallade kort. Nagon som vet hur mycket det kommer vaga?

Snart ar det fest!

Hockeyfrilla, hockeyfrilla, tja la la la

Igar fick vi ett ryck sa vi gick och klippte oss och fargade haret. Fyra timmar senare gick vi darifra, Ida med hockeyfrilla och Em med morotsfargat har.. Inte sa lyckat alltsa.

Idag tar bussen upp till Bangkok. Tankte ta en privat taxi for 400 kr men vi sparade pengarna och tog en minibuss istallet. Sa imorgon borjar shoppingen!




Idas dromkonsert

Om jag hette Lars Winnerback, da skulle min konsert se ut sahar:

1. Elegi
2. Aldrig riktigt slut
3. Dar elden falnar..
4. Timglas
5. Tvivel
6. Hjarter dams sista sang
7. Pollenchock och stjarnfall
8. Stackars
9. For dig
10. Balladen om konsekvenser
11. Kom
12. Hugger i sten
13. Kom anglar
14. Du hade tid
15. Solen i ogonen
16. Varning for ras

Extranummer:
17. Dunkla rum
18. Lycklig och forvanad
19.En svar och jobbig grej
20. Nastan perfekt
21. Kom ihag mig (den lugna versionen)


Full moon party

Full moon partyt blev val inte riktigt som vi hade vantat oss. Jag blev pa tok for full, vinglade omkring som aldrig forr, skrev dumma saker med sjalvlysande farg pa brostet, kopte sjalvlysande glasogon och slocknade pa ett berg...

For ovrigt bor vi just nu i en bungalow som bestar av en "sang" (nagra plankor med en madrass pa) och tva kvadratmeter golv for vaskorna.. Det innebar alltsa att vi maste kliva i vaskorna for att komma i sangen.
Pa vaggen hanger det en flakt som blaser runt den varma luften i rummet (fonstrena ar igenspikade pga inbrottsrisk).. Sen finns det tva hyllor att lagga saker pa.. Ute pa tomten finns det en toalett, bredvid toan star en tunna med vatten som man far halla i toan nar man ar klar.. Pappret som man har anvant lagger man i papperskorgen. Pa vaggen hanger det en duschslang med kallvatten i, vi antar att det ar var dusch. Och pa golvet kryllar det ibland av myror..


Och for er som undrar hur det gick for Em.. Hon hade gatt fel till mopparna eftersom jag hade glomt att saga till att man skulle svanga hoger vid ett stalle.. Sen hade hon kort forbi var bungalow ocksa.. hahaha


Em och moppen

Idag har vi hyrt moppar och akt runt lite pa dagen.. Lite vingligt i borjan men efter ett tag blev man van och till slut sa var man uppe i ganska hog fart.. Kul som fan, har aldrig kort moppe forut (fast jag akte ju med dom "tuffa" killarna nar jag gick i sjuan, haha).
Under dagen har jag kommit fram till att jag aldrig kommer att aka med Em nar hon far korkort.. Vi stannade pa vagen for att ta oss en glass och hon berattade da att hon ibland glommer att kolla pa vagen for att hon ar inne i sina egna tankar.. Nar vi senare hade kommit hem och skulle ta moppen in till "byn" sa hamnade hon lite efter mig for att jag korde om en moppe och hon fick aldrig lage.. Sa jag korde in pa "avfartsvagen" (vet inte vad man ska kalla det) och stannade lite langre fram for att vanta in henne. Efter ett tag sag jag henne komma, och saklart sa kor hon forbi. Ganska vantat faktiskt. Sa jag stod dar och undrade hur lang tid det skulle ta innan hon kom pa att hon har kort fel. Nar hon inte kom tillbaka efter ett par minuter blev jag orolig och korde efter henne.. Motte henne ganska snart som tur var. Hon hade saklart suttit i sin egna lilla varld och inte tankt pa vart hon korde. Tror iofs inte att hon skulle hittat aven om hon inte skulle suttit och tankt pa annat, men anda. Kan inte tanka mig att det finns nagon som har samre lokalsinne an vad hon har. Hon har till och med erkant att hon alltid litar pa att jag alltid vet vart vi ska.. Men men, nu skulle hon i alla fall aka hem ensam. Jag visade at vilket hall mopparna stod sa det ska nog inte vara nagon fara. Hoppas bara att hon hittar hem. Fast jag vet att hon kan om hon maste, for nu har hon ingen annan att lita pa..


Imorgon ar det full moon party.. Yay!


Idag har jag:



*skrivit dagbok
*lyssnat pa Coldplay
*fatt skoskav av min flipflop
*prutat ner en boll fran 50 kr till 20 kronor (rena ranet)
*solat (fast det var moln)
*badat i havet for forsta gangen
*blivit brand av nagot i havet sa jag fick en blasa
*gatt promenad pa stranden
*lekt "think while you drink" utan alkohol
*skrattat tills jag grat
*gatt till en skivaffar eftersom vi inte kom pa nagra fler artister/grupper pa bokstaven s efter ett par timmar
*atit buffe for 40 kronor (och kant mig acklig som aldrig forr eftersom vi kom direkt fran stranden)
*sett en familj som sag ut att vara fran 80-talet
*sett en 50-aring med piercing i ogonbrynet och rosa/illgrona converseskor
*fatt huvudvark
*pratat med Sandra och Florian pa msn
*skrattat at Em





Okej, jag ar trakig

Okej, jag gjorde den har listan for mindre an en manad sen men jag gor den igen.. Fast jag tog bort lite.


DAGENS:
klädsel:
jeans och linne
frisyr: uppsatt
låt: Hips don't lie- Shakira
tv: Top Model
vill ha: sol
sjuka: ryggont
tråkigaste: att det regnade
roligaste: att fa prata med han

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag och Em delar sang nu sa..
såg dig gråta: han
fick dig att gråta:
han
fick dig att börja skratta: Em
du gick på bio med: Em..
du gick på stan med: Em
skickade ett e-mail till dig: Clare
skickade ett sms till dig: Sessan
skickade ett lunarinlägg till dig: Pinglan

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Sagt "Jag Älskar Dig": nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: mm
Träffat någon ny: nja, traffat o traffat
Saknat någon: ja
Kramat någon: nej
Kysst någon: nope
Ätit: japp

????????????????????

Pratade nyss med han for forsta gangen sen jag lamnade Brisbane, pa msn dock.. Mitt hjarta slog 5000 ganger fortare och jag insag att jag inte har kommit over honom an.. Fuck

Idag har det regnat hela dagen sa vi har mest slappat pa hotellrummet.. Imorgon maste vi boka resa till Ko Phangan, full moon partyt dar den 9:e blir nog resans hojdpunkt.. Och shoppingen i Bangkok innan vi aker hem.