randiga fötter

idag var fam petersson och tittade på fotboll. eller pappa tittade inte utan tränade. dom fick tyvärr stryk men när jag kom hem så insåg jag att det var inte det största problemet utan det är att jag har randiga fötter efter mina skor. satt ju i solen men inte fan trodde jag att det tog nånting. illa illa.. så nu måste jag gå med dom skorna tills jag har hunnit sola bort mina ränder.

om jag hade haft en kamera så hade ni fått sett mina stackars fossingar.. måste köpa kamera i veckan ja


nu blir det trädgårn med jess och malen

dubai

solresor har som nyhet för vintern resor till dubai. hur jävla häftigt hade det inte varit att få jobba där?? blev lite sugen på att söka men samtidigt vet jag att det inte är lönt då 99 % av alla lär söka dit, speciellt eftersom inte thailand kommer att finnas till vintern. men jag hoppas verkligen på att johannes eller fatima (som båda ska söka) kommer att få det. i så fall måste jag bara betala en flygbiljett ner och det lär ju bli rejält billigare. hoppas hoppas! jag har alltid velat åka till dubai!

men först och främst ska jag se fram emot min resa ner till kroatien och hälsa på fatima i slutet av sommaren.. längtar!

idag har jag styrt med att bränna lite skivor åt pappa, och nu ska jag ta fram dammsugaren.. snart kommer mamma hem och hon ska dra med mig ner på stan så att jag äntligen får klippa bort mitt slitna hår. vet dock inte hur jag ska klippa mig än men det ordnar sig nog..

gröna lund

jag har ofta tänkt på hur snyggt det är att vara vardagsfin. jag skulle jättegärna vara en av dom som går runt med högklackat till vardags, t.ex. på stan. mucho fint. MEN! det finns vissa ställen där jag blir typ förbannad på folk som går med högklackat, det blir liksom för mycket. T.ex

1. när folk ska gå mycket på gräs (som när man tittar på en fotbollsmatch utan riktiga läktare)
2. på stranden (fattar inte!!)
3. på tivoli. ser ju bara dumt ut


nu ska jag sluta klaga på folk. gröna lund var i alla fall jättetrevligt och jag åkte alla dom läskiga grejerna. den värsta var i alla fall fritt fall tilt. jag har åkt fritt fall förut men den sitter man ju i. i tilt-versionen så hade man typ bara en stång mellan benen så att dom hängde helt löst plus att man fälldes typ framåt i 20 graders vinkel så att man så rätt ner när man åkte. jag trodde att jag skulle dö och mår fortfarande dåligt av den.. aldrig aldrig mer..



lika rädd som hon till höger ser ut var jag!

bio

det tar fan på kroppen att träna. hela kroppen värker, men det ska bli så himla skönt sen när man kommer in i allt så att allt inte blir så jobbigt. men just nu känns det som att jag är värsta träningsnarkomanen..

igår var jag och jonna äntligen och såg män som hatar kvinnor. den var bra, men som förväntat inte lika bra som boken. fast nu måste jag gå och se dom andra två filmerna som har premiär i höst..


imorgon är då dags att åka till gröna lund med fotbollslaget.. yay!

Heja Sverige

Imorse var jag uppe tidigt och checkade läget hos mamma och Jonna som stod på loppis. Folk är ju som galna där, ska pruta på allt. Kändes lite som att vara tillbaka i Egypten. Försökte t.ex pruta ner en snygg jeanskjol och par jeans från 35 kr till 25. Att folk orkar..

Sen hade jag och Em en mysig picknick i Folkparken. Det är kul att se hur samtalsämnena ändras med åren. Förr i tiden handlade det mest och killar och utseende. Idag blev det mest prat om finanskrisen, jobb och utbildning. Vad gammal man börjar bli.

Nu måste jag skynda mig, på med lite smink och sen vidare till Jessica. Så det blir nog utgång ikväll, men först Eurovision.. Heja Sverige!

Fredag

Tänkte att jag skulle ta tag i framkallningen av mina kort från Malta och Egypten idag, men detvar lättare sagt än gjort.. Eller speciellt svårt var det inte men det tog ju ca tre timmar allt som allt. Att jag också hade tagit en rejäl sovmorgon imorse gjorde att jag inte blev klar förrän kl 15. Det var den dagen det..

I eftermiddags var jag hos mormor och firade hennes namnsdag. Alltid ger hon mig dåligt samvete för att jag inte är där oftare.. Fick fram nån dålig ursäkt om att jag inte hade tänkt på det, gjorde säkert inte saken bättre..


Sitter just nu och växlar mellan dom tre filmerna som går på tv. Blir mest komedin på femman, men det är enbart för att Kate Hudson är med. Och den där lilla tjejen från "Little miss sunshine".

Jag ger mig..

Jag hade egentligen gjort en deal med Fatima om att jag inte skulle börja blogga igen förrän hon hade fixat en blogg. Nu har det gått två veckor sen dess och det har fortfarande inte kommit någon blogg om Fatimas liv. Mitt liv börjar bli ganska långsamt nu så jag bryter dealen och börjar blogga igen..

Fast nu har jag inte tid att blogga mer för jag ska se Navy CIS!

Gonatt