Ida, mobbad som ett as

Sondagens ensamhet slutade med att jag gick pa bio, alldeles ensam.. Till raga pa allt sa visade dom bara fyra filmer, och jag hade redan sett tva av dom (vad ska man annars gora en lordagskvall om man inte gar ut?) sa jag fick valja mellan "MI3" och "Take the lead". Eftersom jag inte hade sett MI 1 och 2 valde jag "Take the lead". Faktiskt riktigt bra, en film som jag vet att Sessan skulle alska! Smart som jag ar satte jag mig i en "soffa" for tva personer sa jag fick den helt for mig sjalv. Kande mig dock mobbad som aldrig forr!


Jag har blivit utmanad, hjalp!


Idag har jag varit nere pa stan och letat efter fingervantar, men det finns inga.. Jag blir galen, kommer frysa ihjal ikvall.. Hittade aven en jacka som jag vill ha. Kostade runt 500 kronor, sa det blir till att frysa lite till innnan man har rad att lagga pengar pa den. Maste kopa nya jeans och langarmad ocksa.. Nagon, ge mig pengar!

Imorgon kommer Em tillbaka! Yay! Langtar till helgen som fan. Kommer forhoppingsvis att traffa han da, har inte sett honom pa en manad!


Jag saknar Florian som ett as. Kunde verkligen prata om allt med honom!



Florian, kom tillbaka!

Igar flyttade Florian ifran mig och Brisbane. Blev jobbigare an jag trodde att det skulle bli, kanske for att vi har spenderat varje minut tillsammans de tva senaste veckorna.. Forhoppningsvis sa kommer vi ses nar vi ska upp pa road trip till Townsville och Cairns om ett par veckor..

Bor nu pa samma hostel som en annan kille fran mitt jobb, Dan. Igar drog han och Rob med mig for att se X-man 3. Hade inte sett de tva forsta men jag blev riktigt forvanad nar jag insag att den faktiskt var bra. Dan sa dock att det var den basta av de tre sa..

I veckan var vi pa road trip i Toowoomba. Kallt som satan, men riktigt kul..

Pa torsdag kommer Em tillbaka! Saknar som fan! Sen blir det fest hela helgen.. Langtar...

Kanner mig for forsta gangen lite ensam! Usch...

I fuckin rock... by Rob

I torsdags vaknade jag med "I fuckin rock by Rob" skrivet pa min vanstra arm.. Road tripen var underbart sjuk och rolig.. Ser fram emot tisdagen!

Igar var jag och Florian och sag Da Vinci-koden pa bio.. Jag, som inte hade last boken innan, tyckte att den var lite kompicerad men bra.. Har fatt lana boken av Florian nu..

Usch, ikvall flyttar vi tillbaka till vandrarhem.. Usch!

Em, saknar dig!

Ja, jag ar lat!

Forlat Jonna, jag har varit lite lat! Jag maste ju ga jattelangt for att komma till en dator. Men nu ar jag har...

Em har dragit till Gatton och lamnat mig i en lagenhet tillsammans med en ryss med varldens samsta humor, en kiwi som jag aldrig ser och en italienare som... ja, han snarkar val lite pa natterna.. Men han ar sa trevlig sa...

Road trip imorgon, ska bli trevligt.. Har hort att det brukar ga vilt till och att det brukar bli en del fylla.

Maste dra och kaka nagot nu..

Saknar er dar hemma!


Sista natten!

Var och tittade pa lagenheten idag, sa himla mysigt.. Jag har gett dubbelsangen till Em, men jag far en enkelsang inne i ett horn sa att jag nastan har ett eget rum.. Egen toa har vi ocksa, och nara till jobbet. Allt ar perfekt!

Bye bye Prnce Concort

Bara tva natter kvar!

Jag dissade mitt sex-pack och tog en ipren istallet.. Trodde att det skulle bli battre men det slutade med att jag har gratit tarar pga min forkylning hela kvallen.. Jag ser arligt talat helt mosig och forstord ut.. Det blev i alla fall Manfreds, cola och biljard tillsammans med Em, Sam och Doktor Buse.. Sen vidare till ett stalle som Florian var pa. Em blev arg pa mig, hander inte sa ofta..

Imorgon ska vi hem till Shioban och titta pa var nya lagenhet. Har kommit fram till att vi kommer bo granne med fredagskillen och i samma uppgang som Florian. Florian och jag har bestamt att vi ska bada bastu pa mandag, mysigt och lyxigt.. Det var ett tag sen..



Synd, synd, synd om mig!

Uss, Ida ar sjuk som aldrig forr.. Det ar himla synd om mig nu!

Amanda har slutat pa jobbet.. Hon var min favorit tillsammans med Lavan och Sam, och Lavan slutar nasta vecka. Annu mer synd om mig..

Och for att klaga lite extra sa har jag inte kunnat ta hand om min tvatt pa tre dagar for att det alltid ar slackt i mitt rum nar jag ar vaken. Em sover till typ tre varje dag och jag brukar kila ivag runt tolv.. Nar jag kommer hem runt nio sa har fransmannen pa rummet redan somnat. Ska bli sa skont att flytta, bara tva dagar kvar!

Stotte pa fredagskillen idag pa vag till bbq:n, roligt att se honom.


Sag forresten nyss att om vi skulle akt hem sa som vi tankte fran borjan sa skulle vi ha akt till Thailand om tva veckor.. Kanns overkligt!

Ikvall ska jag bita ihop, dricka mitt sex-pack och le..


Simona, min van!

Eneby spelade lika i premiären i div 2. 1-1 och min kära vän Simona gjorde målet. Grattis! Marre skrev att det var en bra match från vår sida.. I helgen är det derby, hemmamatch mot Saltängen. Usch, jag är redan nervös.. B-laget har startat säsongen med två 1-0 förluster i div 3. Bara att komma igen!
Jag börjar sakna fotbollen på riktigt nu!

På måndag flyttar jag till lägenhet i två veckor. Vet dock inte vem min rumskompis blir. Om Em lyckas att övertala kebabchefen att hon borde få jobb på pizzerian/kebabbaren så kommer jag att dela med henne,  annars kanske det blir med Jo från jobbet, och det vill jag verkligen inte. Hon pratar HELA tiden. Jag skulle kunna tänka mig att bo med Florian annars, haha.. Kanske inte är så uppskattat..

Nu har fredagskillen flyttat till lägenhet, men antagligen i samma hus som jag ska flytta till. Om det är det så har han berättat att det finns gym, pool och bbq. Jag har blivit inbjuden på en drink nästa vecka. Jag saknar honom redan!

Helgen blev lyckad, speciellt lördagen. Utgång med jobbet och det slutade med att jag somnade i fel/rätt säng. Söndagen tillbringade vi hemma hos han tillsammans med hans närmaste vänner och familj. Riktigt trevligt...

Duschen nästa..