bättre, men inte helt okej

är fortfarande inte helt okej i magen och kände imorse att det kanske inte var så smart att sätta sig på en jeepsafari och rida kamel när den enda toan är ett hål i marken mitt ute i öknen. så det blev kontorsjobb istället. inte för att jag har gjort så mycket. dom senaste tre timmarna har jag försökt att stressa mr destinations chef så att han kan gå med mig hem. har ingen lust att gå ensam idag.. men nu är klockan snart 20.30 och jag börjar ge upp. har blivit bjudna på nån fest ikväll och med tanke på hur jag mår känns det som att jag måste hem och vila lite först.

fick i mig lite spagetti och köttfärssås förut, min första måltid på 48 timmar. kunde väl äta en femtedel av allt jag fick och just nu känns det som att jag aldrig kommer att få i mig en halv pizza igen. inte för att det är ett mål att sträva efter, men ändå..

nu säger mohammed att han kan köra hem mig..

bye

sjuk redan första veckan

hade en helt underbar helg hemma i norrköping förra veckan. den gick alldeles för fort och helt plötsligt satt jag på planet ner till hurghada. här nere har allt varit bra än så länge. delar lägenhet med tess som jag bodde med nere på malta, så det fungerar alldeles utmärkt. under dom första dagarna här har vi varit och tittat på massa hotell. alla är mycket bättre än dom på malta vilket känns skönt. kanske kan få slippa tjat om att a/c inte fungerar och att det luktar mögel på rummet.

igår fick jag ont i magen under dagen och på kvällen insåg jag att jag tydligen blev den första som åkte på magsjukan här nere.. så idag har jag bara legat hemma, glott på tv, internetat och tyckt väldigt synd om mig själv medans alla andra har varit i kairo och tittat på pyramiderna. känns surt som fan, men jag hoppas att jag kommer ha tid att åka dit en annan gång..

imorgon ska vi på jeepsafari och jag hoppas verkligen att jag kan följa med på den. söndag är det snorkling som gäller, måndag ska vi till luxor och på tisdag åker vi på kryssning i fem dagar. mycket roligt att se fram emot här i början..

vi har fått internet i lägenheten nu så förhoppningsvis så kommer jag ha mer tid att uppdatera bloggen nu. det värsta är att vi måste ha det genom en kabel än så länge och den når inte in i mitt rum så jag måste sitta i "vardagsrummet" och skriva. nu orkar jag inte sitta upp längre. ska lägga mig i sängen och titta på ännu ett avsnitt av buffy..

trevlig helg på er där hemma


jag



okej becka, men jag var tvungen att sno bilder från fatima eftersom jag inte hade några på mig med min kamera..

det här är då jag!

1. jag och fatima
2. mina fötter
3. jag och fatima igen
4. jag snorklar
5. jag och chris åker konståkning på fyllan
6. jag grillar (eller väntar mest på maten)
7. jag och ellen på väg till stranden
8. hela gänget plus några andra utanför en restaurang

bilder



några bilder som jag hann ta innan jag råkade tappa min nya kamera i havet.. lägger upp fler senare men det tog sån jävla tid..

bild;
1. älskade fatima
2. vi äter på hard rock
3. fatima matar diddi på mcd
4. fatima och tess
5. ellen, christoffer och hans polare ute och dansar
6. dm på båten
7. bad
8. konstsimning

till sessan

nu är det verkligen en evighet sen jag skrev men nu har jag fått lite påtryckningar och kände att det var dags att sammanfatta dom senaste två månaderna vilket är sjukt svårt. egentligen händer det väl inte så mycket här nere men jag har det riktigt bra. men familjen har i alla fall varit på besök i två omgångar. först kom mamma, pappa och mormor, och förra veckan var jonna här några dagar. underbart att få träffa dom. även malin och aaron har hunit med ett besök, jättetrevligt!

annars jobbar vi mest och spenderar våra lediga timmar och dagar med att äta gott, gå på bio, hyra film, sola, bada, festa och snacka skit.

som dom flesta av er vet så kommer jag hem till norpan nästa vecka under några dagar. landar på torsdagseftermiddagen och på kvällen blir det förhoppningsvis kräftor med familjen. fredag dag blir inköpsdagen. måste bl.a köpa ny dator, kamera och mobil. det blir en dyr dag.. men på kvällen är det fest! annars är det bara bestämt att mor- och farföräldrarna ska komma på lördagsfika (alternativt söndagsfika).. och att jag ska sova en hel natt..

sen drar jag vidare till egypten  (hurghada) på måndagen. får en mellanlandning i munchen där jag kommer att möta tess som också ska jobba där. får även med mig min nuvarande destinationschef johannes. det blir nog bra. ska jobba som eden lifestyle guide vilket innebär att jag bara ska jobba på ett hotell. där har jag lite specialgrjer. ska bl.a äta lunch och glass med barnen och åka på shoppingutflykt en gång i veckan. hörde något rykte om att jag skulle hålla i vattengympan också men det tror jag inte på. fan vet hur det skulle gå..