lørdag, søndag... snart torsdag!

børjade åtta imorse och stællde klockan på fem (skulle egentligen ha behøvt stælla den på halv fem men jag hoppade duschen).. det ær ju fan inte mænskligt! tåghelvetet in till stan går bara kvart øver på lørdagar innan 10 så jag var tvungen att ta 6.16-tåget.. fast jag tog sovmorgon så jag kom tio min før sent, busigt av mig! några tjejer från jobbet ville att jag skulle følja med ut (eller dom frågade i alla fall men jag vetifan om dom ville att jag skulle følja med). kænns så dumt att sæga nej men jag ær så førbannat trøtt.. plus att jag ær fattig såhær två dagar innan løn! fan, det hade ju varit kul annars.. jaja, hoppas att det bli fler gånger!


imorgon ær jag ledig, jag och becka skulle ev ut och springa.. vi får væl se hur det blir med det! hoppas em kommer ihåg att ta med sig the holiday hem bara!




bokade nyss hemresan, kommer på torsdag vid 13,28... nån som vill hæmta mig i stan?? jonna??

bond

nu ska jag hem och se casino royale som em har fixat åt mig.. mys


påsk

henrik (och linn som tog mitt pass på annandagen) ær værldens bæsta.. fem dagar hemma i sveriget och jag ska inte stressa som i helgen.. jag ska fan inte bestæmma en enda grej som jag ska gøra.. førutom att jag ska fika med en gammal klasskompis som precis blev dumpad av sin flickvæn efter fem år.. han ringde imorse och berættade att han var singel, tror faktiskt att han fortfarande inte hade førstått vad som hade hænt. krake! så nu ska jag komma och pigga upp honom!

"and the tears come streaming down your face
when you loose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste
could it be worse?"





sverige

tiden hemma gick alldeles før fort.. vill komma hem øver påsk också.. please henrik, fixa så att jag kan få ledigt!

lista


10 favoriter
Färg: svart
Mat: hm, kräftsoppa kanske
Band/artist: lasse
Film: brokeback mountain
Bok: vet inte
Sport: fotboll
Årstid: sommar
Veckodag: söndag (om jag inte är bakis)
Glassmak: himmelsk röra
Tid på dygnet: efter 20

9 för tillfället:
Humör: lite halvsur
Smak: choklad
Kläder: eneby-overall
Bakgrund: vägg med kort på mig, jonna och papegojor

Nagellack: inget
Tid: 10,57
Omgivning: "kontoret"
Irritationsobjekt: alla universitet

8 första:
Bästa vän: sandra
Screen name: vet inte
Husdjur: en kanin eller hamster
Piercing: ---
Förälskelse: niklas jörheden
Musik: magnus uggla
Bil: ingen än..
Kyss: jacke nicander

7 senaste:
Cigarett: i fredags
Mat: macka
Dryck: vatten
Biltur: hem från bion igår
Kyss: hm..
Spelad låt: the ark - the worrying kind
TV-program: postkodmiljonären

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: mm
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nja
Badat naken: mm
Varit med på TV: lokal-tv :)

kysst någon du inte känner: det har väl hänt

5 nej tack:
Kläder: finns mycket, men magtröja känns ganska långt bort
Mat: fiskbullar
Musik: metal
Dryck: öl
Personlighetsdrag: jag är så mycket bättre än vad du är-typen

4 saker:
Du gjorde igår kväll: bio med sandra och bex
Du kan höra just nu: pappa som pratar ute i köket
Du inte kan leva utan: familj, vänner, cerat och mobil
Du gör när du har tråkigt: sjunger

3 personer:
Du kan berätta allt för: ingen vet allt
Du tycker om: jonna
Du inte gillar: tjejen på mitt jobb som inte gillar mig

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår

1 önskan: sommaren, kom nu!

kurser

tänkte söka massa kurser nu när jag var hemma så jag har något att göra i höst.. det sket sig ju.. i alla fall om man ska stanna i nkpg.. ska söka in till socionom här men nja, jag vet inte.. jag vill ju läsa kriminologi.. det betyder att jag måste flytta till lund, umeå eller stockholm.. eller köra på distans men då är den ju bara 50%.. och den i växjö är också bara 50%, hur hittar man en kurs som kan passa in så att man får 100%, nån som vet?? fan, att allt ska vara så krångligt då.. funderar på att söka in på allt så jag kan tänka på det..


hemma

jaha, då var man hemma då.. egentligen skulle jag vilja sova hela helgen men sånt har man ju inte tid med.. igår var det utgång.. idag var jag nere på stan med sandra och bex och ikväll blir det bio (nya beck-filmen).. hann också med en lunch med min gravida vän elinor.. mysigt värre! när jag kommer hem nästa gång ska hon precis få sin lilla bebbe.. längtar!

nu är det middag med familjen.. grillat, gott gott!


 ellans mage..


snart

tre nætter, 22 timmar på jobbet, 9 måltider, ett prison break-avsnitt och en 7 timmars bussresa.. sen ær jag hemma.. en fullspæckad helg men fan så kul det ska bli!

tænkte berætta om fredagen men jag orkar inte.. men det var gøy!


nej, nu ska jag dra och kæka lunch med em..



ses på fredag!

jobbhæng

imorgon ska jag med jobbet på någon "konsert" med massa norska kændisar (vet egentligen inte vad det ær men det ska visst serveras alkohol).. mycket kul men jag ær sjukt nervøs.. har liksom aldrig umgåtts med någon av dom førut och på jobbet blir det ju mest snack och pomme och milkshakemaskinen typ.. och så slutar jag 22 också så jag och en kille till som ska med måste duscha på jobbet och åka direkt.. men jag har stora hårproblem. men tanke på att jag måste ha uppsatt hår nær jag jobbar så kommer det ju liksom stå ut nær jag slæpper ner det.. før jag kan ju inte ta med mig hårblås och plattång dit, det blir ju lite før fjolligt (plus att david kommer bli sur før han måste vænta på mig).. stora problem!!!


har jobbat tre dagar nu av min 10-dagar-i-rad-period.. snart ær jag hemma!!!



bakfylla på jobbet på lørdag.. gaaaah

Utmaning

Sis har utmanat mig att skriva om 6 egenheter om mig själv samt att utmana 6 nya personer att göra detsamma.
Detta är reglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Ofta nær jag sitter på en buss/tåg/spårvagn eller nær jag ær ute och går och lyssnar på musik så tænker jag att jag ær med i en musikvideo.. speciellt ær det nær jag lyssnar på sorgliga låtar, då sitter jag dær på tåget och ser deppig ut och mimar med (om ingen ser)..
2. Jag får væl skriva med den dær volymknappen som min syrra har lurat med mig på.. det måste vara jæmna nummer, annars betyder det otur..
3. Jag har jættesvårt før att radera sms.. Jag har blivit bættre nu efter att ett jævla pucko raderade alla mina sms två gånger på två månader men innan det så kunde jag knappt det.. Speciellt inte nær jag hade fått dom från personer som betydde mycket før mig men som jag inte var sæker på att jag betydde mycket før dom.. Hade t ex ett sms som det stod "Full?" i sparat i två år.. Det var liksom något bevis på att han tænkte på en gång i alla fall.. Patetiskt, I know..
4. Jag blir alltid kær i personer i tv-serier.. Det finns liksom typ en person i varje tv-serie som jag ær kær i.. Eller alltså inte kær då, jag ær mest bara kær i personen nær jag tittar på programmet, men ændå.. O.C har Ryan, One tree hill har Nathan, Las Vegas har Danny osv.. Antar att det ær ganska ovanligt!?
5. Jag ælskar att titta i kartbøcker.. Vet inte varfør men jag tycker att det ær roligt att veta sånna saker.. Nere i Australien skrev jag upp alla huvudstæder i hela værlden i min dagbok och sen børjade jag plugga in det.. Fast nu kommer jag knappt ihåg Europas, men ændå..
6. Nu kommer jag inte på något mer tror jag.. Eller førresten, jag svettas mer under høgerarmen æn vænsterarmen. Det tycker jag ær konstigt i alla fall..

Jag utmanar Jessica, Em, Påven, Sessan, Malin och Pettan

ledig

idag ær det andra dagen i rad som jag ær ledig.. har inte varit det på en månad och det ær skønt som fan (jag vet, jag ær en lat jævel).. men om jag bara ær ledig en dag så kænns det jobbigt att jag ska ta mig ut ur lægenheten, ligger hellre kvar i sængen och ser på film eller gør något annat ojobbigt hela dagen.. men idag har vi varit nere på stan.. har æntligen inhandlat ett månadskort, nya tops, en dvd-box och bokat biljetter hem..

duktigt ida.. emma børjar om tio minuter sitt nya jobb som pizzakock! status.. ska svænga førbi senare och se hur snygg hon ær i keps och hela kittet..

såg att jag hade blivit utmanad så jag får væl ta mig an den..


drøm

jag har haft en sån konstig drøm, jag har drømt den sækert 5-6 gånger under dom senaste tre månaderna och den ær exakt likadan.. jag ær tillsammans med en kille och han ær en blandning av två olika killar.. jag kænner den ena av dom, och det ær hans personlighet som killen i drømmen har.. men han har den andra killens utseende (fast med den andra killens drag).. jag undrar lite vad det betyder.. ær det min drømkille som jag drømmer om?? men i så fall, varfør har han inte den killen som jag tycker ær snyggast i værldens utseende?? hm.. stort problem..

och eftersom det ær en så tøntig drøm så tænker jag inte gøra det ænnu tøntigare genom att sæga vilka personerna ær..

en snabbis

jag måste vara dum i huvudet før jag hittar verkligen inte vart man byter løsenord.. vart pettan??

måste dra till tåget snart så det får bli en snabbis så att malin vet vad vi håller på med.. vi jobbar, vi æter, vi sover, vi dricker alkohol (iaf nu nær vi har fått løn) och en vacker dag nær jag ær ledig ska jag ut och shoppa.. nær det nu blir..

dagarna går så fort på mcd nær man står i kassan och har mycket att gøra.. 8 timmar kænns som en typ..

måste springa till jobbet nu.. typ två veckor kvar till jag kommer hem och två veckor och tre dagar kvar tills sessan kommer.. ska bestælla biljetter på lørdag.. ingen återvændo nu (eller snart iaf)!!!

nu ska jag hem och se bones.. ha de

vill till værmen

varfør ær bloggen helt konstig? gaaah

fick hoppa in på min lediga dag idag, kænns lite surt.. før førsta gången på væældigt længe stod klockan på 06.30, kænner mig som en døing just nu.. ikvæll ska em slem på nån konsert med jobbet så jag ska vara ensam hemma och titta på dansefeber och c.s.i.. kan bli mysigt det med.. synd bara att inte sessan har kommit æn.. tænkte boka biljetter imorgon men jag kom på att jag kanske ska prata med bossen så att det ær okej liksom.. eller jag ska ju åka i alla fall men det låter ju trevligt.. blir nog buss hem den 23:e och sen tåg tillbaka sen 26:e..

nu ligger sækert mina førældrar och gottar sig på nån strand med en paraplydrink i handen.. jag vill också till værmen!! 

nat AKA princess nat (som jag træffade i australien) ska komma hem till london på semester i två veckor och vill att jag ska komma och hælsa på.. ska man?? om det ær i april så har jag ju førhoppningsvis råd.. jag saknar henne så..

nu måste jag dra till toget..

helgen

vart ændrar man løsenord på bloggen? nån som vet?? fick just ett som jag aldrig kommer att komma ihåg..

i helgen tyckte vi att vi skulle fira så vi køpte med oss lite cider och øl hem och drack till melodifestivalen (som magnus uggla skulle gått vidare i).. som vanligt blev det lite før mycket nær vi ska fira, men det som hænder i oslo stannar i oslo.. bakisdag igår med en time out-dvd.. måns ær før søt.. ær det nån som vet om annika och måns ær ett par.. før om dom inte ær det så tycker jag att dom ska bli det.. sen var det sæsongspremiær før o.c, fast det var ju inte så bra (æven om ryan har blivit ænnu snyggare)..

måste dra till jobbet nu.. 6 dagar den hær veckan, yay..

førresten, har vi kommit upp i den åldern dær det ær okej att vara intresserad av en yngre kille? i så fall ær jag lite småkær..