Mcd

Kan man stämma McDonalds om det inte finns någon gurka i hamburgaren? Tänkte gå tillbaka och klaga men det är sån kö och så hade jag hunnit hem innan jag upptäckte det.. Två gurkor fattades i min QP.. Är det för att dom tror att folk är för fulla så att man inte märker att gurkan är borta? Dessutom så var han i kassan snål och gav mig bara en ketchup och en salt.. Nu ska jag sluta handla på Mcd (får se hur länge det löftet håller)..

Det blir nog sängen för mig nu.. Fredagskillen är tråkig och jobbar, slutar inte förrän fem.. Em får inte bli bartender! Satan, så tråkigt jag kommer att ha det!

Em svarar inte i sin telefon heller.. Blir lite orolig, vi bor ju trots allt inte i Eneby längre.. Hon kanske har hittat en troll-dödare, vad vet jag!? Jag kan ju inte gå ut och leta efter henne heller.. Vet inte vad jag ska göra.. Kom hem!

Förresten såg jag att man kan köpa "Blandade kompositörer, Sven-Göran Erikssons klassiska favoriter" på cdon.com för bara 29 kronor, om någon vill ha den!

Konstig dag!

Jag vet inte hur jag ska förklara den här dagen på bästa sätt.. Hm, kanske bara helt konstig.. Gick till jobbbet, skrev eget manus, ringde några samtal, sålde ingenting, frågade chefen om han skulle ut ikväll.. Chefen tog min fråga som en inbjudan och bjöd mer eller mindre in sig själv.. Så nu har jag, Emma och min chef varit ute. Inte så kul så vi drog hem redan vid ett och skyllde på att vi var trötta.. Träffade internet-killen här. Han spillde vin på Emma som fick utbrott och muttrade om att hon inte tålde fulla människor. Frågan är bara vad hon var!? Hm, hon stack i alla fall ut själv och jag sitter kvar.  Vet inte om jag ska gå ut igen? Borde egentligen sova, blev inte mycket sömn inatt. Fast jag är hungrig, hm..

Min chef är för övrigt ganska skum.. Idag har jag t.ex fått frågor som: "När hade du sex senast?", "Hur kommer det sig att du hade sex då? Du sa ju att du var singel", "Brukar killar stöta på dig?"..
Sen pratade han något om "vi får se om du har någon lycka med dig ikväll" och tog på mitt lår och han berättade även att han var sadist.. Hm, lite för mycket för mig på en dag..

Em har i alla fall bokat intervju med honom på måndag och jag hoppas verkligen att hon kommer att jobba med mig!

Imorgon ska vi ner på stan och jag ska unna mig ett par byxor och ett linne.. Kanske ett par skor också.. Mamma har nämligen sålt min balklänning och hon skrev att jag skulle unna mig något för pengarna..

Trippel lycka!

Inte nog med att  jag har fatt job och att irlandarna har flyttat fran vart rum, jag har hittat ett par skor  ocksa..  Okej, dom var inte lika fina som dom andra som jag tittade pa men dom duger.. Men  det sved  nar jag betalade, har egentligen inte rad med sant..

Ikvall har vi firat lite, och snart ska vi ut.. Men det blir ganska lugnt ikvall, ska upp klockan 10 imorgon. Usch.. Och  fredagskillen sover, han ar sa trakig!


Jag ar sa lyckilig, jag ar sa lycklig

Jag har fatt jobb! Gick till intervjun och fick jobbet innan jag ens hade oppnat munnen typ.. Sen var jag tvungen att lasa hogt for honom, kandes som att man satt vid skolbaken igen.. Var sa javla nervos och stakade som fan.. Klart att det skulle komma ord som jag aldrig hade hort forut ocksa.. Men han var snall.. Skulle prova i en vecka sen far vi se, men jag tror inte pa nagot.. Far i alla fall betalt for en vecka.. Ska aven borja ringa runt till folk redan imorgon, hjalp! Han sa i alla fall att folk skulle alska min accent.. Haha..

Och som gradden pa moset sa har irlandarna flyttat ifran oss. Fast jag sag nu att dom hade kommit tillbaka men jag tror att dom bor pa ett annat rum.. Yay!

Nu ska jag inte till stan och traffa Em

Svett

Fick nyss det här meddelandet från Em: Oh fy fan, du måste komma in i rummet och känna hur människan luktar. Hur ska jag kunna sova? Kom!"

Jag sprang dit och när jag kom in luktar det värre än herrarnas omklädningsrum på fyrby.. Riktig jävla gubb-svett.. Det är då den nya tjejen som luktar så illa.. Hoppas inte att hon ska stanna länge.. Funderar på att sova på soffan inatt.. Eller tränga in mig på någons rum..

Dagens lista

01. frivilligt namn: vip
02. bästa band/artist: lasse
03. snyggaste människan: david boreanaz
04. person som gör dig glad: den oförglömlige
05. senaste låt du lyssnade på: the promise- tracy Chapman
06. favoritfotografi: ett på sandra i min gamla julpyjamas
07. vad vill du göra nu? äta godis
08. happenings på g: trip till usa med em, mallan och jessica
09. favoritväska: min svarta adidas-bag
10. välj mellan konsert, cafe och disco: konsert
11. den bästa låten som finns: just nu- the promise
12. favoritfilmer: sällskapsresan, beck, brokeback mountain, starsky and hutch
13. tv-program som inte får missas: the oc
14. halvsöt person: fredagskillen
15. helsöt person: han
16. vem ska du gifta dig med? han
17. har du tagit/ska du ta körkort? japp, för länge sen
18. var ska du bo när du blir stor? brisbane
19. vilka är dina bästa vänner? 86-maffian
20. vad måste du köpa snart? vad måste jag inte köpa!?
21. vad ska du göra imorgon? gå på intervju
22. vem vill du se ut som? angelina jolie
23. vad har du för stil? mjukis
24. har du några brevvänner? japp, becka
25. samlar du på något? ibland samlar jag på vykort
26. vem skulle du vilja vara för en dag? bill gates
27. tycker du synd om någon? em (vågar inte säga mig själv)
28. vad drömde du inatt? att jag och em bråkade i en lägenhet med massa kort på borggren
29. favoritskiva? min "lasse brasse favvis"
30. senaste köpta skiva? coldplay- x&y
31. vem vill du åka till nu? han




Skor

Nu har jag varit runt och letat efter gympaskor i hela city och valley.. Har hittat tva par skor som varit fina.. Det ena paret fanns bara i herrstorlekar och i det andra paret sa var den minsta storleken 6. Jag vill ha 4.. Aven fast expiditen la in sula och allt sa sag jag fortfarande ut som nar jag provade Antes skor (han har storlek 46). Ja, eller nastan i alla fall..

Vad ska jag gora?

Nu far det vara nog! Ja, det far det!


Hon har lyckats att göra mig ännu mer förbannad.. Em var uppe på rummet för att hämta en morot men kom snabbt nerspringandes igen och yrade om att det låg någon i hennes säng. Trodde först att hon skojade och sen började jag fantisera om att det kanske var den nya (snygga) städaren som hade lagt sig där. Det efter att han hade frågat om han fick sova i vårt rum inatt, han lovade till och med att inte väcka oss på 48 timmar. Okej, han var ganska full men han har ju i alla fall nyckeln. Dessutom så tyckte han att jag hade sett sur ut imorse när han väckte mig genom att dra upp gardinerna så jag fick allt ljus i ansiktet.. Förstod inte vad han pratade om, jag blir väl aldrig sur när jag blir väckt!? Hm.. Jaja, tillbaka till saken. Egentligen förstod jag ju att det inte var han och sprang därför snabbt upp för att kolla läget.. Och vem ligger då i Em's säng om inte den jävla irländska tjejen.. Synd att hon inte hade lagt sig i min säng för då hade jag fan kastat bort henne. Eftersom Em är lite snällare än mig så får vi därför dela säng inatt.. Okej, det kan väl vara mysigt att ligga två i en 90-säng (fast knappt) men kanske inte lika mysigt när man ska försöka ligga så långt ifrån varandra som möjligt.. Blir nog inte så mycket sömn inatt!


Imorgon ska jag ner på stan och köpa nya pjucks, äntligen!

Jag spyr pa skiten

 Jag vill inte vara den som ger upp och byter rum men snart orkar jag inte med idioterna längre... Man kan jämföra känslan med den som man hade på högstadiet när man blev "mobbad" av dom två äldre tjejerna.. Blickar, kommentarer... Jag spyr på skiten! Det fattas bara att dom ska börja slå oss och hålla på.. Vi har kommit fram till att dom omöjligt bara kan vara fulla utan måste gå på något mer..

Fredagskillen var också hög igår.. Han berättade att det är säkerhetsvakten som fixar till honom.. Tack för den säkerheten.. Tror att jag inte har varit på något vandrarhem där jag inte har stött på droger men man känner sig inte alls sugen efter att ha sett alla höga människor.. Dessutom tycker alla att det är jättekonstigt att man har rökt cigaretter men inte hasch.. Jag känner mig som en riktig "Svensson"..


Ajda..

Vill bara ratta till lite saker som jag har skrivit:
* Jag hatar inte internet-killen men daremot sa tycker jag illa om honom ganska ofta
* Jag hatar inte irlandska tjejen lite, utan valdigt mycket!

Bubben ar lite konstig idag, men rolig.. Saknar honom!


Biljardmastaren

Jag hatar den blonda irländska tjejen mer än någon annan! Och det är sant! När hon är nykter kan man ju nästan titta på henne utan att få kväljningar men nu går det verkligen inte.. Och så pratar hennes kompis om att det är så tråkigt att vi inte pratar med varandra eftersom vi bor i samma rum.. Vad ska man säga?

En rolig sak har hänt i alla fall.. Jag vann när jag spelade biljard mot två killar! Yay.. Okej, Em var med ett par minuter men hon räknas inte.. Jag är så stolt!

Sangen nasta

Emma har lurat i internet-killen att vi har slutat röka.. Haha

Emma ger mitt nummer till alla fula killar så att dom ringer mig istället för henne. Tack!

Ida kom in på Australiens näst finaste bar, men inte Emma.. Haha.. Fast det var bara överklassfjollor där så jag gick snabbt tillbaka till mitt vanliga  "drägg-ställe".. 

Dessutom så dissade vi ett par killar som bjöd med oss på seglartävling.. Vi skulle till och med få vara med på båten.. Vi ångrade oss nu när vi kom hem så vi får väl skriva ett sms imorgon..

Nu ser jag dubbelt så det är nog dags att dra sig till kojs

Emma: "Varför ger jag aldrig mitt nummer till alla snygga killar?"
Ida: "Varför ger du alltid mitt nummer till alla fula killar?"


Ett par minuter innan utgang

*  What has made u say that honestly?" är nog bland det dummaste jag hört..  Förstår inte hur han tänker..

* Em sa ett roligt citat om sperma som jag inte får skriva.

* Det tar mer än två timmar för en Smirnoff Ice Black att gå ur kroppen. Inte konstigt att jag är bakis till 19.00!

* Fick Beckas brev idag.. Trevligt! Men måste jag svara ärligt på alla frågor!? Haha.. Älskar dig snuffe!


*Nu ska jag gå  och beställa en drink.. Blir det Vodka Lime eller Vodka Sunrise?! Hm..

* Kommer säkert att göra ett samtal inatt som jag inte borde göra...




Jag hatar internet-killen

Internet-killen är nog den mest idiotiska människan jag någonsin har träffat.. Idag snodde han min gaffel efter att jag hade ätit även fast jag sa att han inte fick det. När jag frågade två timmar senare vart min gaffel var så svarade han "den är väl i köket, där den ska vara". Sen när ska min gaffel vara i köket där vem som helst kan ta den? Som tur var låg den kvar, fast odiskad förstås. Gaffeln är egentligen ingen stor grej men det är bara att han tar saker HELA tiden. Innan han tog gaffeln gick han till exempel fram till Emma och tog en cigg, utan att varken fråga eller säga tack. Och det är inte första gången.. Sen blev han sur för att jag inte ville ge ett tuggummi till honom bara för att visa att han inte bara kan ta saker hela tiden. Han måste vara världens dummaste människa!

Sen hade någon snott mitt vatten som låg i frysen. Vem snor en använd vattenflaska? Det är säkert internet-killen för han såg när jag la in den..


Han

Han hade skrivit tillbaka. Varför ska han alltid vända på allting? Hur kan han få det till att det är mitt fel?

Forsta och senaste

FÖRSTA
Första bästa kompis: Sandra
Första jobb: Det var nog på Posten
Första förälskelse: Från när räknar man!? Jag räknar från Mattias
Första begravling: Linda (som gick i min klass)
Första piercing/tatuering: Hade några hål i öronen som liten
Första riktiga kärlek: Mattias
Första fiende: Karlshovsfjollorna.. Haha
Första stora resa: Det var nog med familjen när jag var liten
Första konsert: Kan det ha varit Spice Girls med Mallan plus familjer!?
Första band/artist du kommer ihåg: Magnus Uggla

SENASTE
Senaste stora bilresa: Måste vara på Nya Zeeland
Senaste stora bussresa: Sydney-Brisbane
Senaste gången du grät: När jag läste mammas kompis artikel om hur det är att förlora ett barn
Senaste sedda film: Nån skitfilm på tv:n igår
Senaste dryck: Vatten
Senaste mat: Ravioli
Senaste förälskelse: Han
Senaste telefonsamtal: Killen från jobbet
Senaste Tv-program: L Word
Senaste irritation: Irländska tjejerna (som vanligt)

Tur att Em bryr sig om mig i alla fall


Har ångest för att gå upp på rummet. Där ligger min telefon och ett eventuellt sms från honom. Vill inte veta vad det står. Ännu värre, tänk om han inte har skrivit tillbaka. Varför säger han saker som han inte står för?! Vill han att jag ska må dåligt?! Om han inte skulle bete sig såhär så skulle det som hände igår aldrig ha hänt. Om han ens bryr sig.. Man börjar ju undra.

Förresten så har jag bestämt mig för den oförglömlige. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att glömma honom utan att lyckas. Kommer jag någonsin att lyckas?

Jag fattar ingenting

Någon från jobbet (kan ha varit chefen) ringde mig och sa att jag står på en korttidslista för jobbet och sedan sa han något om att om jag kommer med i kursen så skulle dom ringa i början av nästa vecka. Betyder det att jag har fått jobbet? Eller säger dom så till alla? För om dom inte ville ha mig så kunde dom ju faktiskt ha sagt det direkt. Jag fattar ingenting. Hon skulle ju ringa mig imorgon.. Hm..

Fredagskillen var jättesöt när han skulle till jobbet idag. Så nu får man väl inte se honom förrän på söndag. Em, du får inte bli bartender! Vem ska jag festa med då? Irländska tjejer känns inte så lockande..

Fick inga rostade mackor med marmelad och ost, det började regna. Det blev konserv-ravioli istället.. Mums.. Hm


Snalla...

Intervjun gick bättre än väntat, även fast hela benen skakade. Saknade verkligen Em! Tjejen skulle ringa imorgon och berätta om jag fick jobbet.. Så nu kommer jag fortsätta skaka tills imorgon klockan ett. Får jag jobbet bjuder jag laget runt (det vill säga mig och Em) på dricka imorgon.

Kom förresten på mig själv med att omedvetet söka skugga idag. Ge mig lite kyla!

Igår gjorde jag något väldigt dumt. Borde må pissigt dåligt just nu men jag orkar inte bry mig. Han får skylla sig själv! En vecka nu...


Det ar skandal

*Idioterna har inte checkat ut än. Fan!

*Em har äntligen både insett och erkänt att fredagskillen är bättre än internet-killen.

*Arbetsintervju imorgon, är nervös som fan..

*Var ute och sprang för första gången på fem månader. Det kändes.. Nu ska jag faktiskt skärpa mig, lovar! Annars blir Marre galen, hon som har sparat mitt nummer och allt..

*Vet ni förresten att ett cigg-paket på seven eleven kostar 72 svenska kronor (11.90 $). Det är skandal!

Cyklonen kom... nastan


Emma (som har blivit lite orolig efter att tjejen från Folkbladet lurat i henne att vi ligger i riskzonen för cyklonen): - Nej, men nu låter det verkligen som att det blåser jättemycket där ute..
Ida (alltid lika lugn): - Men va fan, det är ju bara sopbilen..

Fast det har faktiskt börjat regna nu! Plus att det är en till cyklon på väg... Hjälp!

Black-Ingvars... Hahahaha


Idioterna på rummet ska dra imorgon har vi luskat fram efter lite tjuvlyssning! Så nu ska vi fira..

Jätteroligt att folk hemma i Sverige vet att det är en cyklon i närheten av oss innan vi själva vet. Än så länge lever vi i alla fall. Folkbladet har till och med ringt Em, så nu kanske hon äntligen får bli kändis!

På tal om Em så var hennes största idoler när hon var liten Arvingarna och Black-Ingvars.. Hahahahaha


"Kan man!? Who is kan man? Am I the fucking kan man?" -Fredagskillen, efter att ha suttit bredvid mig när jag skrev dagbok, haha



Black-Ingvars

Idioter, armband, koreaner och Lasse

Dom fulla irländska (ja, dom var inte australienare) tjejerna har gjort det igen. Igår var dom lika fulla som i fredags, härjade och grät och det hela slutade med att nästan hela vandrarhemmet tycker illa om dom.. I alla fall alla jag har pratat med. Idag kom dom hem klockan 17.04 (vet inte vart dom har sovit inatt), lika fulla som igår och gick och la sig.. Så nu får man väl en utskällning om man går in på rummet. En positiv sak har i alla fall hänt; fransfan har checkat ut! Yay..

Både Ryan och Luke hade kvar våra minnesarmband som vi har delat ut till speciella personer.. Det var gulligt!

Fredagskillen ville sova i mitt rum inatt för att han hade massa koreaner på sitt rum. När jag frågade om han hellre ville dela rum med fulla, jobbiga, irländska tjejer ångrade han sig ganska fort och började istället tycka synd om mig.. Koreanerna hade förresten tagit med sina sovsäckar och kuddar ner för att sova framför TV:n. Det tyckte jag var lite roligt.. Ännu roligare hade det varit om inte internet-killen hade sagt åt dom att gå upp och lägga sig på rummet.. Eller det är bara kul för att internet-killen gjorde en rolig historia om det..

"Vad är det här för värld, där man ska slå eller få stryk
Ska man förlora eller följa direktiven
Man får resa i sig själv i korridorerna på psyk
om man inte har fått säkra kort på given
Ska man älta om sin barndom, eller tackla sig fram
Det verkar bara finnas dom alternativen"


Internet-killen

Efte mycket om och men så bestämde vi oss till sist för att gå ut.. Först lite förfest på vandrarhemmet innan vi drog ett tag till Birdies för att fira Kyle's födelsedag. Grattis Kyle, ännu en gång.. Vi srog sedan hem till Ryan men när vi kom fram dit insåg vi ganska snart att han hade hunnit somna.. Det stoppade inte oss. Vi gick och bankade på varenda fönster som vi hittade innan vi till slut kunde lysa in med telefonen och hittade, en till synes, livlös Ryan i sängen.. Eftersom att vi är smidiga som kylskåp så gav vi ganska snart upp iden att hoppa in genom fönstret så vi började istället dra av Ryan täcket.. Efter mycket skrikande och bankande vaknade han till slut.. Var kvar där typ en timma innan vi drog vidare in till Valley igen. Kom fram till Birdies 03.04 och fick då inte komma in eftersom man inte får det efter klockan tre.. Så det blev att vi hamnade framför datorn med varsin chipspåse.. Internet-killen var förstås snabbt framme.. Har dessutom fått reda på att han och hans polare bara är 19 år. Hade gissat på 22.. Där ser man..

Jag hittade en låtsastatuering på toaletten som jag var tvungen att sätta på. Så nu tror alla att jag dricker Guinness. Hm..

Ska prata lite med internet-killen nu!


"Everybody hates me"

Nu är det riktigt dålig stämning på rummet.. Imorse kom två av tjejerna (tror att dom är australiensare) hem klockan sju och började prata högljutt med varandra.. Efter några minuter sa fransfan och en annan tjej till dom ( för första gången höll jag med fransfan) och då började den ena av dom skrika att vi inte visar någon respekt för dom när dom ligger och sover. För det första så tycker jag att vi gör det och för det andra så ligger dom och sover till klockan tre på eftermiddagen. Då får man skylla sig själv.. Så den här tjejen skrek "fuck off" typ hundra gånger innan hon till slut sa typ något om att hon ändå inte ville sova i det här "fucking" rummet.. Haha.. När jag två minuter senare skulle upp och dricka såg hon mig och började ännu en gång skrika "fuck off, fuck off".. När jag kom tillbaka hade hon istället börjat gråta och sa saker som "everybody hates me".. Haha, så nu är kriget i full gång..

Em är på kurs idag, stackaren.. Hon såg lite sliten ut imorse..

Nu ska jag äta tacos (om ingen har snott min köttfärs)

Fransfan!


Jag kom pa att jag var i brak med en dorrvakt igar. Han ville inte slappa in mig for att jag hade flipflop-skor pa mig. Men far ju inte ha sant pa dom "fina" stallena.. Efter att jag hade sett en tjej som hade flipflop pa sig blev jag arg och till slut ville han titta pa min sula.. Sa dar stod man barfota innan han till slut bad om ursakt och sa att jag fick komma in.. Tack!

Dagens storsta samtalsamne ar hur vi kom in i taxin till Port Office igar. Efter mycket snack kom vi fram till att taxin maste ha statt vid rodljuset nar vi hoppade in i den. Men vi ar inte riktigt sakra an.. 

Fransfan forsokte tvinga oss att slacka klockan tio en fredagkvall! Snart dör jag...

Dagens upprepning:
"Han kommer att skriva, var inte sa orolig!"
 


Vinnaren ar utsedd!

Nu har jag försökt att få ner gårdagens sjuka händelser flera gånger men jag kan inte beskriva med ord.. Dom som vill veta (i korta drag) vad som hände får därför gå in på Em's blogg. Jag kan inte..

*Kramen från Ryan igår kommer jag sent att glömma. Ett riktigt skönt återseende!
*Att se internet-killen och fredagskillen vara ute och festa med säkerhetsvakten var lite konstigt, men kul. Undrar bara vem det var som vaktade vandrarhemmet när han var ute och festade..
*Underbart att få träffa honom igen, han gör mig så glad..
*Fulla puckon sprang in till hans bror, väckte honom och kittlade honom.. Han skulle upp och fiska. Haha

Förresten så är vinnaren i matchen mellan internet-killen och fredagskillen utsedd.. Vinnare blev FREDAGSKILLEN! Yay.. Det efter att jag kom på internet-killen med att hångla med Elefanten..

Ikväll är vi hembjudna till Ryan. Får se om vi åker dit. Annars blir det utgång här i Valley. Internet-killen har tvingat in oss på förfest på deras rum.. Fredagskillen jobbar dock!

Ska gå och väcka Em nu


Depp-Ida hittade en lista att roa sig med

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Det bror sa lite på, så att sajja
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren
Brukar du sjunga i duschen? Jo visst, vi har allsång på vandrarhemmet
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp
Vad är viktigast för dig? Att jag och mina nära mår bra
Laddar du hem musik och film från internet? Jag gör ingenting olagligt
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Flytta till hotell, shoppa, supa och boka resa till Fiji
Vad är det bästa med julafton? Tycker inte om julafton, men det får nog bli maten
Tänker du mycket på ditt utseende? Mindre och mindre
Vad får dig att slappna av? Slappa framför TV:n
Tänker du ofta på sex? Mer och mer
Är du skyldig någon pengar? Kanske mamma, vet inte om jag fick pengarna
Är du mörkrädd? Nej, men det händer att jag skrämmer upp mig själv
Bär du glasögon eller kontaktlinser? Haha, fråga Avi.. Och Emma jobbar som städerska
Vilken färg är snyggast? Svart!
Tycker du matte är svårt? Nja, läste bara till B
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, har ända inte råd
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar eller en lägenhet
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Kanske två
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Pappa när jag är hemma, och Simona ibland
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej nej
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Inte lika många gånger som Martina i alla fall.. Haha
Bor du utomlands? Japp
Hur länge varade ditt längsta förhållande? 1 år typ
Har du piercing? Nej
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Säger jag inte
Bråkar du och dina syskon ofta? Inte alls, ganska svårt att lyckas med genom internet
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Bara en!? Mamma
Läser du ofta böcker? Nej, men när jag väl läser så läser jag ut den på ett par dagar
Vad föredrar du för sorts filmer? Komedi
Vad slösar du mest pengar på? Hyran och mat
Vill du gifta dig? Klart (en av få gånger man kan få se mig i klänning)
Vill du ha barn? Japp
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? Har inget hem
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? O.C
Vilka länder har du varit i? Danmark, Finland, Spanien, Grekland, Australien, Nya Zeeland
Vilka ställen har du bott på? Attungsgatan, Fyrbyvägen och typ tusen ställen i Au och NZ
Vilka husdjur har du haft innan? Några hamstrar och ett par niner.. Nu har jag Sickan
Vad förknippar du ordet skolstart med? Nu är det ett år kvar till nästa sommar
Solar du ofta? Faktiskt inte alls mycket
Är du bra på att laga mat? Inte det minsta, men jag börjar bli lite bättre
Var badar du helst? I en pool
Vad dricker du för alkohol? Cider i Sverige men här dricks det drinkar för fulla glas (haha)
Vad använder du för droger? Det beror på vad man tolkar som droger
Vilka djur är du mest rädd för? Myror och kackerlackor
Vad tycker du om monarkin? Orkar inte bry mig
Vilken musikstil tycker du bäst om? Det är nog pop/rock
Vilka språk kan du? Svenska, lite engelska plus ett par ord spanska och hebreiska
Har du någon gång skadat dig allvarligt? En gång ramlade jag i trappan och fick hjärnskakning
Vilken kändis är hetast? David Boreanaz, lätt
Gillar du att dansa? "Jag dansar aldrig nykter någonstans, aldrig, inte en chans att jag dansar nykter..."
Vad har du för klädstil? Jag har ingen klädstil
Är du flygrädd? Nej
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Inte så bra
Hur vig är du? Jag kommer in i en låda på fem kvadratmeter utan problem i alla fall
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller Sprite Zero
Vilken är din favoritglass? Himmelsk röra, men kiwi kom starkt på slutet
Tror du på ett liv efter döden? Ja
Vilket kaffe sörplar du helst? Kaffe är inget för mig
Vilket mobilmärke föredrar du? Nokia
Vill du gå ner i vikt? Mm, haha
Vad har du för personlighet? En blyg hårding
Har du varit deprimerad? Ett par dagar här och där
Tycker du om sushi? Japp, men jag har inte hittat någon sushi som innehåller rå fisk än
Tror du på livslång kärlek? Mm
Vad äter du helst när du ser på film? Allt som innehåller fett och socker
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja!
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej, men jag vill kunna slåss som Buffy. Hon är min idol!
Har du tandläkarskräck? Nä, bara ibland
Vad heter du i mellannamn? Birgitta
Har du någongång haft självmordstankar? Nja, kanske när jag var 14 och ville hämnas på någon
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Var är du född? Ett sjukhus som försvann
Vilken ögonfärg har du? Blå
Vilken hårfärg har du naturellt? Blond
Biter du på naglarna? Nope
Är du beroende av något? Kärlek, och en massa andra saker
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Aftonbladet, hotmail, nt och bloggen
Hur ofta motionerar du? Usch, prata inte om det

En tjyv, en tjyv, en tjyv

Snart lagger jag ner, orkar inte soka jobb langre.. Snart satter jag mig nere vid knarkarna och uteliggarna.. Dom kanske ar trevliga, vem vet!?

Kan fortfarande inte bestamma mig om killarna.. Igar kom fredagskillen fram och kramades ganska lange.. Okej, han var lite full.. Men absolut inte som forra gangen. Han var sa sot sa att jag gav honom puss pa kinden.. Tyvarr Em, han leder fortfarande!

Jag tror jag vet vem det ar som gar runt och snor min mat nu.. Karrningen (ja, hon ar typ 50) tog i alla fall av min mjolk imorse..

Lista pa saker som har blivit stulna i koket:
*mjolk
*tonfisk
*olja
*vinager
*vitloksklyftor
*brod
*smor
*cocoa pops
*kycklingburgare

Allt det har pa tva veckor. Det finns sakert fler saker men jag orkar inte tanka efter just nu!

Ar lite depp, vet inte varfor..

Vem vinner matchen?


Kan inte bestämma mig vem jag tycker bäst om; internet-killen eller fredagskillen.. Fredagskillen är lite mystiskt och svår att veta vart man har medan internet-killen är öppen och rolig.. Em håller på internet-killen men fredagskillen leder nog faktiskt nu.. Fortsättning följer..


Dagens citat:
"Vad kul det skulle vara om det var Stena Lövbom som står där utanför och håller på med låset"
-Emma
(Jo, det hade ju varit kul men det finns faktiskt andra personer som jag hellre vill stå utanför min dörr.. Inget illa menat mot Stena, han är ju trevlig och så..) 

Jobb, jobb, jobb

Idag blev Em och Ida inlåsta på rummet.. Eftersom vårt rum ligger typ längst ner i korridoren så tig det en halvtimma innan nes någon märkte det.. Sen blev det massa skruvande och bankande (samtidigt som dom frågade om vi hade någon mat på rummet). Fick lite smått panik när vi insåg att det enda vi hade var en halvfull vattenflaska och en gammal chokladbit.. Efter en och en halv timma kom det i alla fall en låssmed som hjälpte oss ut..

Fransfan blir bara mer och mer jobbig! Först stängde hon av ac:n och då var jag såklart tvungen att sätta på fläkten på fullt.. När vi sedan skulle gå iväg så tvingade hon mig att sänka fläkten till lägsta.. "I'm soooo cold, bla bla bla..". Sen hade hon släckt klockan nio också.. Kan idioten flytta snart!?

Har nyss varit på en arbetsintervju.. Ägaren ringde klockan halv tio och frågade om vi inte ville komma då.. Det var bara att slita sig från tv:n, sätta på sig lite smink och byta kläder.. Han verkade ganska konstig och skum, men vad gör man inte för pengar.. Ska dit imorgon och jobba utan lön så att vi kan bestämma oss om vi vill ha jobbet.. Sen när får arbetstagaren bestämma? Skulle vara klädd i vitt och svart.. Jag har verkligen inga svarta byxor, inga finbyxor.. Känns onödigt att köpa det för eventuellt en dags "jobb".. Hm..

Imorgon ska vi dessutom på två arbetsintervjuer.. Klockan två till modellagenturen (hm, får säkert vara med i en reklam om hur man kommer se ut om man inte tränar på fem månader) och klockan fyra till någon typ av servitrisagentur.. Vi får se hur det här slutar..




Irland nasta!? Eller kanske inte..


Idag har jag verkligen längtat hem.. Har längtat efter att få vara bakis på mitt eget rum. Bara ligga i sängen, se en film och äta massa onyttiga saker..

Jag går och stör mig på min tand hela tiden nu.. Vill bara att den ska växa ut. Dessutom sa har den faktsikt börjat göra lite ont nu, men bara lite..

Irländaren på vandrarhemmet pratar så otydligt.. Fattar kanske 40% av vad han säger.. Jag sitter mest och nickar med huvudet och ibland säger jag: "okej, mm eller yes". Det kanske inte är så smart att flytta till Irland i alla fall. Dessutom så har jag redan utsett internet-killen till årets tattare!

Funderar på att börja skriva på engelska så man slipper ändra om alla bakstäver till å,ä och ö.

Dagens citat (eller gårdagens egentligen):
"Vi drar till RG's och kollar om det finns några potentiella trolldödare" -VIP

Bara lite angest idag..

Varfor skrev jag sa? Att jag alltid ska vara sa arlig pa fyllan.. Aja, gjort ar gjort.. Satte uppe och pratade  med internet-killen ganska lange.. Sjukare manniska far man leta efter. Har inte skrattat sa mycket pa lange. Gick och la oss runt sex.. Forresten, forlat Stoffe for att  jag tjatade pa dig pa msn.. Haha

Blev bara ett fylle-sms igar (som raknas). Och det var faktiskt inte sa farligt om jag minns ratt!? Pettan!?

Daremot sa vet jag en annan har som har lite angest! Haha..

Varfor ar alltid alla andra sa javla pigga dagen efter!? Hur orkar dom!?

Jag ar sa sugen pa chips och sourcream-dip.. Vill hem nu


Fylla..

Kvallen var okej, inte mer.. Em blev for full sa vi gick hem ganska tidigt.. Det blev arets forsta riktiga biljardspel ocksa.. Killen som jag spelade med forsokte "hjalpa" mig hela tiden, fast att han var samre an vad jag var.. Sen tyckte han att det var okej att vi forlorade. "Vi var ju bara en boll efter".. Bla,bla,bla.. Spelar ingen roll, en forlust ar en forlust.. Killar ska inte kunna ta en forlust, sa ar det bara.. Och jag kan inte heller ta det! Jag och Em spelade ocksa en match.. Hon var for full och fuskade, tror hon hade ner tre bollar med handen.. Sen bad hon en kille spela at henne och han hade ocksa ner tre bollar, sa att det slutade med att hon "vann". Fuskis..



Killen fran igar kom nyss fram och fragade vad vi/han hade gjort igar.. Haha.. Och internet-killen ar for full och gar runt och skriker.. Kan han sluta? Jaha, nu kom han hit ocksa.. Och kommenterar mina "kara" brost.. Hm.. Fulla manniskor.. Sen "skrubbar" han sin kake mot min arm.. Han ar sa javla full.. Det har borde filmas.. Snart dackar han pa min arm..

1 minut kvar..

Snart ar det utgang.. Motte killen fran igar pa vag till duschen. Jag brot isen genom att fraga hur det var och om han skulle ut ikvall. Sa nu kanns det lite battre.. Har inte sett honom efter det men jag har traffat internet-killen en del.. Han ar som vanligt.

Kvallen har varit lugn, har bara suttit pa rummet och forfestat lite.. Alla pa rummet utom "fransfan" ska ut ikvall.

Nar jag kommer till Manfred's sa ska jag bestalla in en Vodka Sunrise, fort som attan..


"Har man ett troll efter sig sa far man inte vara krasen" -Emma

Nu far det vara nog, ge mig en drink!


Kvallens lat blev: "How soon is now?".. I'm human and I need to be loved, just like everybody else does..

Visdomstanden

Upptäckte nyss att jag håller på att få min första visdomstand.. Var tvungen att skriva till mamma så att jag kan få lite tröst eftersom det enda jag fick höra från Em var: "Jaha, har inte du fått dom än?". Mamma skrev tillbaka att det var synd om mig för att det kan göra jätteont. Nu går jag runt och inbillar mig att det gör ont hela tiden.. Stackars Ida! Men sen kom jag på en sak.. Att när tanden har växt ut så kan jag inte använda min jättedyra (enligt min tandläkare) bettskena längre som jag fick för fem månader sedan.. Jag tänker byta tandläkare när jag kommer hem, annars får jag väl en jävla utskällning.

Inatt kom jag på vem det är som stänger av ac:n och fläkten hela tiden. Vi hade det jätteskönt på rummet inatt men när hon kom in så stängde hon av båda två. Sen blev det genast 40 grader igen.. Tur att hon checkade ut idag!

Dagens citat



"Om den där jävla fransfan kan få jobb så kan väl vi också få det" -Emma


Det handlar om att en av fransyskorna, som för övrigt knappt kan ett ord engelska, har fått ett jobb. Det roligaste är att hon använder ordet "fransfan".

Knappt nara..

Forfest igar tillsammans med internetkillen och hans polare.. Ganska trevligt forutom att en av hans kompisar, som var pa tok for full, borjade stota pa mig.. Han tyckte att vi skulle ga in pa hans rum for att slippa alla andra, hm.. Hallå, jag trodde att det var jag och internetkillen som holl pa att bli ett par! Men nej.. Eftersom jag visste att jag skulle se den har killen varje dag i minst en manad framover sa kunde jag inte vara allt for elak, sa som man annars kan vara.. Det gick inget vidare sa till slut gick jag bara darifran.. Har inte sett honom idag an, tur det.. Fast han kanske inte ens kommer ihag nagot.. Han sa till mig att han tyckte att det var oattraktivt nar tjejer rokte men jag har kommit pa nagot som ar mycket varre.. Killar som ar for fulla nar man sjalv ar nykter! Det ar oattraktivt om nagot.. Man hor hur han sluddrar i orat nagot som skulle varit  "You're so cute" men so mer later som "Yo schoo cuuuuute". Nej, fy fan..

Sa jag klarade mig utan att gora bort mig igar, tack och lov!  

Kan han inte komma hem snart?


Snart ar det fest igen...

Tankte sova ett tag for att vila upp mig lite infor kvallen.. Det gick inget vidare.. De tva tyskarna (ja, vi har fatt en till pa rummet) kom in och pratade hogljutt. Jag brukar vanligtvis tycka att det ar ganska skont att somna medan folk sitter och pratar, men inte pa tyska.. Ich, lach, pach, nach.. Oh.. Ali, hur tankte du?

Nar jag var pa vag ner till datorn ropade internet-killen efter mig.. Han log och halsade.. Sen kom han och pillade i mitt har.. Han ar sa sot.. Undrar om han ska ut ikvall!? Ska nog fraga det nar jag ser honom. 


Fransyskan hade tydligen lamnat tillbaka min horlurar, under sangen.. Tack for det, och varsagod for lanet forresten! Dessutom forsokte hon tvinga pa mig att farga hennes har idag.. Jag sa att jag inte kunde. Och sen skulle hon forstas lana plattangen ocksa, såklart!

Om man skulle ga och handla lite dricka kanske.. Blir det Smirnoff Ice idag med? Hm, maste tanka pa det..


Yay.. Jag hittade annu en lista..

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) varit full
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) skolkat
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flugit
(x) ätit sushi -heletein
(x) varit i ett våldsamt förhållande -mm, eller tva
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) känt mig som en utstött
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta -det har val alla!?
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö -mitt bungy-jump, var helt saker
(x) gråtit mig själv till sömns -ganska ofta har nere
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke -Macken pa Mallis, haha
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
( ) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den -sommaren -95
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
( ) svimmat
(x) snattat -maste fragan alltid komma?
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat fallskärm -nej, men nastan
(x) varit svartsjuk

Jag vill ha narhet!

Jag har blivit sa oerhort beroende av narhet har nere.. Det kanns sa konstigt, ar inte van vid det. Vet inte om det beror pa att hemma i Sverige sa har man vanner och familj att stotta sig pa. Har ar man sa ensam.. Igar motte jag internet-killen i korridoren. Han log at mig och jag fick lust att bara ga fram och krama honom. Angrade mig i sista stund, som tur var. Han ar inte sarskilt snygg och jag kanner honom knappt, ville bara krama om honom.. 
Han ar pa lager, kommer hem pa onsdag. Det innebar att jag ska ut ikvall utan honom. Jag ar radd, litar inte riktigt pa mig sjalv just nu. Mest radd ar jag for att jag ska traffa Manera ute. Vet inte hur jag kommer att reagera da.. Fan! Jag har gjort dumma saker forut och jag vill verkligen inte gora om samma misstag. Inte mot honom...


Hade inte mod till att vacka tjejen med  mina horlurar inatt. Tankte ta tillbaka dom imorse men hon hade antingen gomt dom eller tagit med sig dom ut.. Maste har dom tills ikvall.

"It's friday, I'm in love"


Mb from 2e

Jaha, nu har en av fransyskorna snott mina horlurar ocksa. Hon fragade om hon fick lana dom  for ett par dagar sen men jag har inte fatt tillbaka dom an.. Var jattesugen pa att lyssna pa musik igar natt eftersom jag inte kunde sova men det sket sig.. Har hon inte lamnat tillbaka dom ikvall sa ska jag fan vacka henne och krava tillbaka dom.. Vi har dessutom fatt in tva nya fransyskor.. Sa nu bor vi fyra fransyskor, tva svenskar och en tysk.. Stackars tysken... och svenskarna

Haha, pa tal om tyskar.. Becka, jag har fortfarande kvar dig som tysken.. Kommer aldrig att glomma!

Jag har kommit fram till att min kara reskompis maste vara varldens lataste manniska.. Har ar min bevis:

*Hon orkar aldrig gora grot pa morgonen, fast att vi har all tid i varlden
*Hon lagar aldrig mat. Det enda hon ater ar mackor och kall ravioli. Hon varmer alltsa inte ens raviolin
*Hon diskar aldrig, utan skoljer bara av bestick. Tallrik anvander hon inte eftersom hon ater direkt  ur konservburken

Finns mer bevis men jag kommer inte ihag dom nu. Far aterkomma.. Det roligaste ar att hon anda maste vanta pa mig medan jag lagar mat och diskar.. Det gor henne nastan annu latare.. Haha, alskar dig Mb from 2e

Karlek!


Jag har kommit pa att personen som jag alltid kommer att vara kar i har jag aldrig alskat.. Ganska sa sjukt.





Becka, min sessa.. Vill inte att du ska var ledsen, och du ska absolut inte vara orolig! Alskar dig!





Antligen!

Tva av fransyskorna har antligen flyttat ifran oss. Vi blev helt overlyckliga nar vi upptackte att de var pa vag att checka ut. Igar hade dom kakat vitlok ocksa sa det stank as nar vi skulle ga och lagga oss, bara for att javlas med oss sakert. Ida och Emma har antligen vunnit kriget!

Vi har fatt jobb ocksa. Bara for imorgon men battre an inget.. Vi ska sortera "car brake shoes". Vad fan ar det? Ingen aning, men sortering brukar inte vara sa svart. Vi fortsatter att soka..


Mallis!

58659-8

Hittade ett par bilder fran Mallis 2004. Fan, sa roligt vi hade. Tequilarace, stripp-forfester och latskrivande.. Roligast av allt maste anda ha varit min och Beckas kackerlacksjakt. Kan fortfarande se henne framfor mig staendes pa soffan med sopborsten. Sag ut som att hon trodde att hon skulle do. Det ar nastan dar var vanskap borjade pa riktigt, en vanskap som aldrig far, eller kommer, forstoras. Kussarna hade ju kant varandra ratt lange vid den har tiden. Alskar er bada sa himla mycket! 


Mallis


Jag kom pa idag att "skoja min doja" maste vara varldens roligaste uttryck.. Barnsligt, men sa himla roligt!

En av fransyskorna lat mig inte satta pa flakten (ac:n var saklart avstangd) i rummet inatt. Hon var "sjuk". Vi forsokte latsas som att vi inte forstad vad hon menade eftersom hon pratar sa javla dalig engelska men hon gav sig inte.. Fick ligga och svettas i 40 grader tills jag till slut somnade. Bitch! 

Min syster har fatt fnatt

"Förstört o förstört, jag kan väl säga att de inte ser så piggt ut för tillfället. Men mitt rum kommer bli toppen, fast ditt vet jag inte..haha.. ;)"

Jag skrattar lika mycket varje gang jag laser det har meddelandet fran Jonna.. Det handlar om att hon har tvingat mig att byta rum med henne sa att jag far det samsta rummet i huset. Snall som jag ar gick jag med pa det i utbyte mot att hon skulle fixa sa att min sang slutade knaka.  Sa nu ar helrenoveringen av hela mitt gamla rum i full gang. har hort rykten om att det ska bli rosa och vitt. Min syster ar en riktig tont. Rosa!? Jag hatar rosa..

I want you to need me

I want to be the face you see when you close your eyes
I want to be the touch you need every single night
I want to be your fantasy
And be your reality
And everything between

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
The way that I taste you feel you breathe you need you
I want you to need me
Like I need you

I want to be the eyes that look deep into your soul
I want to be the world to you
I just want it all
I want to be your deepest kiss
The answer to your every wish
I'm all you ever need

I want you to need me
Like the air you breathe
I want you to feel me
In everything
I want you to see me
In your every dream
The way that I taste you feel you breathe you need you
I want you to need me
Because I need you

More than you could know
And I need you
To never never let me go
And I need to be deep inside your heart
I just want to be everywhere you are....


Jag har kommit pa att det har maste vara en av varldens basta latar. Har forsokt att sla bort den men den kommer alltid tillbaka pa nagot satt. Den ar sa sann, sa sann..


Hemligheten ar accenten..

Dags att ga och lagga sig snart.. Borde ha gjort det for manga timmar sen men nar man har chansen att sitta lange pa internet, och det nastan ar gratis, sa har jag svart att saga ifran..

Har nyss upptackt att dom har anlitat en sakerhetsvakt har pa vandrarhemmet. Inga killar pa rummet alltsa. Fast om jag tanker efter sa hade nog den storande, fula, illaluktande fransyskan stoppat mig anda.. Har nog inte stort mig pa nagon sa mycket sen jag kom hit till Australien. Jag stryper manniskan snart!

Ta-idas-internettid-killen/ata-upp-idas-chips-killen/ata-upp-idas-och-emmas-rullis-killen har gjort nagra sma narmanden idag.. Tror att han vill nagot.. Haha!

Langtar efter mitt brev fran Becka och pasen som mamma lamnade! Har skrivit till Craig och gett min adress.. Han ar sa sot, Em blev lite avis nar jag fick mail fran honom..

Annars sa vill jag helst bara lyssna pa "Ingen soldat" just nu. Lasse far mig att vilja komma hem till sommaren.. Jobbigt beslut, om en manad maste jag bestamma mig. Vill inte, kan inte..


58659-6


Skulle kopa tamponger idag och hittade designade tamponger. Var bara tvungen att kopa dom! Sa nu ska jag visa alla nar jag har mens! Forpackningen ar saa snygg!


Austarlienare tycker om den svenska accenten! Inte svenska tjejer, utan accenten.. Mm..

Lista 3

10 år sedan...
1. Gick jag i trean, skulle borja fyran
2. Var jag kar i Niklas Jorheden
3. Delade jag brythjarta med Sandra Karnfalk

5 år sedan...
1. Var jag fortfarande kar i Mattias
2. Drack jag ganska mycket hembrant
3. Snackade jag valdigt mycket skit
 
3 år sedan...
1.  Akte jag till Mallis med tjejganget
2. Var jag olyckligt kar typ hela aret
3. Hangde jag med Em varje dag

1 år sedan...
1. Bestamde jag att jag skulle aka till Australien
2. Tog jag studenten
3. Myste jag mycket med Becka

4 månader sedan...
1. Traffade jag Terry for forsta gangen
2. Levde jag livet
3. Kakade jag min forsta "Fruit and nut"

Igår...
1.  Vaknade jag upp bredvid Terry
2.  Var jag bakis fram till klockan 21
3. Satt jag pa internet typ 8 timmar

Idag...
1. Var jag nara pa att sla till en av mina room mates
2. Har jag inte sokt ett enda jobb
3. Pratade en prostituerad tjej med mig

Imorgon...
1. Har jag forhoppningsvis skaffat mig ett jobb
2. Ska jag hanga med Em pa arbetsintervju
3. Kommer jag ringa Terry

Rullisen, min rullis!

Emma ska halla syra i ogonen pa alla hennes framtida pojkvanner.. Alternativt ogonbindel innan dom gifter sig.. Fraga mig inte varfor.. Haha

Var och handla nu.. Var tvungen att kopa en rullis, horde hur den ropade mitt namn... Iiiida, Iiida!

Jobbigt samtal med Mattias nu.. Sen ska jag ringa Pettan, det var evigheter sen vi pratades vid.. Kommer nog bli kul, brukade vara det i alla fall..

"Ikvall ska jag vara redigt los"



Ems ackliga flagrygg

Ems ackliga flagrygg


Aaaaah

58659-4


Onyktra coolingar

Onyktra coolingar


Ge mig ett jobb! Nagon!?

58659-2



Myspys med honom..


Nu sitter da jag och Em pa intan.. Ska soka lite jobb snart. Imorgon ska vi till modellagentur som garanterade jobb, och dom sokte faktiskt alla storlekar.. Tackar tackar, tankte vi! Haha, far se vart det har slutar. Allt tar san tid.. Blir gaaalen..



Stort..

Stort..


Annu en lista..

har du...
haft en date: ja
haft en date som slutade efter klockan 01: nja
träffat någon regelbundet: har val hant
raggat upp någon: ja
blivit uppraggad: ja
haft ett förhållande: mm
dansat tryckare: forsoker avsta
haft svårt att hålla fingrarna i styr: haha, hander ibland 
delat säng med någon utan att något snuskigt hände: jag och Em delar sang ganska ofta
masserat eller kliat någon utan att ha några snuskiga baktankar: ja, ofta med mys-Becka
frågat någon som inte var eller hade varit din partner om han/hon var oskuld: ja
varit hemligt förälskad i någon utan att den personen vetat om det: ja, men han borde ha forstatt det
skrivit anonyma kärleksbrev till någon: nej, det hoppas jag inte
haft en prenumeration på en porrtidning: nepp
ringt upp något livesex-nummer: ja, tror att jag och Malin var ganska bra pa det nar vi var 12
sett en porrfilm på bio: nej
skulpterat erotiska/obscena konstverk i mat: haha, faktiskt inte
gjort en porrsnögubbe: nej, ska gora det nasta vinter
brutit ett löfte: ja, tyvarr.. forsoker battra mig
ljugit för någon på någon annans begäran: eh, tror det
ljugit om din sexuella läggning för att undvika en träff: nej, men tack för tipset..
klottrat: nja, inte som raknas
snattat: ja, och akt fast
stulit: nej
sökt igenom någons rum utan hennes vetskap eller samtycke: inte ens Jonnas 
sagt till någon att du älskade honom/henne när du inte gjorde det: hoppas inte det
sagt till någon att du älskade honom/henne bara för att du skulle kunna ha sex med personen i fråga: haha, nae.. 
fantiserat om andra än din partner när ni haft sex: nja, kanske
använt alkohol för att sänka någons hämningar så att du kunde ha sex med honon/henne: haha, kanske
använt droger för att sänka någons hämningar så att du kunde ha sex med honom/henne: nej
drogat någon utan dennes vetskap eller samtycke: absolut inte
haft flera träffar på en kväll utan att parterna varit medvetna om varandra: nej
haft förhållanden med två eller fler personer samtidigt: nej
blivit arresterad: nope
mottagit pengar eller tjänster för att ha sex, oralsex eller ömsesidig onani med någon: inte det heller
köpt ett graviditetstest: ja, till en kompis
köpt kondomer: icke sa nicke.. (ska skarpa mig)
haft sex när en av er, men inte båda, varit under åldersgränsen för vad som är lagligt?: Nej
druckit alkohol: ja
varit berusad: ja, alltid
fått minnesluckor av alkohol: ja, ganska ofta
tagit stimulerande droger/använt depressiva droger: inte olagligt
nypt någon i häcken: mm, speciellt Kenny.. haha
kysst någon och använt tungan: japp
blivit kysst nedanför halsen, utom armarna och händerna: det har val hant 
kyssts på den första träffen: ja
hånglat på den första träffen: ja
smekt någon som sovit: ja
sett någon fullkomligt naken under bra ljusförhållanden: ja
blivit sedd fullkomligt naken under bra ljusförhållanden: ja, tyvärr
badat eller duschat tillsammans med någon: mm
haft sex utan att använda preventivmedel: ja, forlat mamma
haft sex med en oskuld: tror inte det
haft sex med någon vars namn du inte visste (och fortfarande inte vet): nja, raknas det om man har glomt? 
haft sex med någon där åldersskillnaden varit mer än 20 år: haha, nej. men jag vet en som har!
haft sex med någon som inte varit av din egen ras: hm, ras? tror jag ska svara ja 
haft sex med en religiös ämbetsman: Sjalvklart!

Terrence

Igar var vi da  forst nere pa baren under oss. Dar var det sa mycket folk att  vi gick ganska fort darifran trots att det var  billiga drinkar.. Vi gick runt till en del stallen innan vi satte oss i taxin till Terry.. Blev lite mys med tv-spel och biljard. Det  mest komiska var att dom spelade ett hastkapplopningstv-spel.. Haha..

En bakisdag och nastan brak med fransyskor och japaner.. Sen at ett par killar upp mina chips ocksa..

Imorgon ska vi ut och soka jobb!

Em: "Vart  ska du spy?"
Ida: "Jag spyr val med dig!?"
Em: "Nae.."
Ida: "Nehe, da spyr jag val har da."

Jag ar sa lycklig, han gor mig det!


Listor

Har kommit pa att jag alskar listor. Har kommer den forsta, och antagligen inte den sista..

PERSONLIGT
01. vad heter du? Ida
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Olivia
03. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig, allså vilka valde de emellan? Ida och Frida
04. vilket *stjärntecken* är du? Vattuman
05. vilken årgång är du allså vilket år är du född? 1986
06. vart bor du? Just nu i Brisbane 
07. vart skulle du egentligen vilja bo om du fick välja (överallt i hela världen)? Brisbane  
08. vad vill du bli när du blir äldre? Rik

UTSEENDE
01. hur lång är du? 1.60
02. hur mycket väger du? Ingen aning, vill heller inte veta 
03. hårfärg och frisyr? Brunt, halvlangt  med lugg
04. ögonfärg? Bla
05. mest nöjd med? Vet inte, kanske mina fotter 
06. minst nöjd med? Just nu allt (maste borja trana) 
07. skostorlek? 36
08. bh-storlek? 75D innan jag akte, men  alla bh:ar har blivit for sma.. Hm 
09. har du några piercingar/tatueringar eller andra "kännetecken"? En tatuering

FAVORITER
01. film? Brokeback Mountain
02. låt? En svar och jobbig grej- Lasse Winnerback
03. årstid? Sommaren
04. mat och dryck? Butter chicken och ris, Coca-Cola Zero
05. djur? Katt
06. färg? Svart
07. parfym?  Den mamma har
08. tv-program? One Tree Hill, OC och  Buffy  saklart
09. ämne i skolan?  Medicinsk grundk urs, Ung idag
10. sysselsättning (till exempel sport)? Fotboll

KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? Ingen, ar for varmt for sant
02. vad använder du just nu för skor? Mina Adidas-skor
03. favoritfärg på kläder? Svarta. Ar ganska trakig
04. favoritmaterial på kläder? Bomull.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Allt som jag kan fa
06. favoritaffärer? Supre, Dotti och Cotton on (dar min snygging jobbar) 
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 0 just nu, ar fattig som en kyrkratta 
08. favoritmärke? Hm , ingen aning 
09. vad har du för byxstorlek (även jeans-storlek)? 12
10. vad har du för tröjstorlek? 12

SOCIALT
01. hur ofta festar du? Kanske  ett par ganger i veckan 
02. senaste spelningen du var på? Nar vi tittade pa Dans band, The John Citizens 
03. pub/krog eller diskotek? Pub
04. hur mycket, hur ofta och vad dricker du? Oftast  for mycket och for ofta. Vodka Lime eller Vodka Sunrise
05. röker du och i så fall vad och hur mycket? Ingen kommentar
06. tar du droger och i så fall vilka och i vilket syfte? Nope
07. vad är syftet för att du går ut? Traffa roliga manniskor
08. privata fester eller "ut"? Kan man ta bada!?
09. dansar du mycket? Nej, bara nar jag ar for full 
10. när ska du festa nästa gång? Forhoppningsvis snart, annars pa fredag

Jaha, det forsta innlagget da..

Inspirerad av min kara syster sa har jag da skaffat mig en liten blogg..


Igar var vi da ute for forsta gangen pa typ evigheter.. Det marktes eftersom vi blev ganska sa onyktra efter att ha druckit inte allt for mycket sprit. Fraga Malin sa far ni se.. Haha.. Vi gick hem ganska tidigt anda.. Nar vi vaknade upp idag var Em bakis for forsta gangen. Kandes skont att inte vara ensam om att ma illa och vara riktigt fyllehungrig. Det blev kall ravioli och sallad till frukost eftersom jag tyckte att det var for langt att ga de 50 meterna till Mcd och orkade inte ta pa mig klader for att ga in i varuhuset och kaka pa foodcourten.

Idag har vi sokt jobb for fullt efter att den varsta baksmallan var over. Kanske har nagot pa g men inget ar sakert an..

Ikvall ska vi ner till baren under oss och dricka. Har kopt ett armband for 5$ sa att vi far billiga drinkar hela kvallen. Sen gar vi nog vidare, ska antagligen traffa Terry efter hans jobb ocksa. Ska bli roligt!

Oj, nu blev det ganska langt.. Far ta och avsluta. Snart ar det dags for veckans hojdpunkt, familjen ska ringa!