compare

jag var inne på den där compare-sidan på facebook. ärligt talat så blir jag ganska deprimerad när man läser vad folk tycker om mig. eller inte, men ändå. jag ligger riktigt risigt till när det gäller "Who is more outgoing" , "Who more likely to succeed" och "Who is better at science". fast min top 5 är ganska bra så jag ska inte klaga. så här är min top 5;
"Who is a harder worker"
"Who would i rather take shopping"
"Who would make a better mother"
"Who would I rather marry"
"Who would I rather sleep with"

jag blir lite nyfiken vem som har valt vad. inte för att jag brukar gå in särskilt seriöst. men vem fan har valt att dom hellre tar med mig och shoppar än någon annan!? jag som hatar att shoppa och söker oftast upp stolarna/sofforna i affären.

nu ska jag packa färdigt, sen drar jag till ööörebroo..

ångest

nu börjar jag få ångest. dom senaste dagarna har jag börjat ångra mig angående flytten till malmö. alltså inte malmö som stad men vill jag verkligen läsa "internationell migration och etniska relationer"?! den verkar iofs intressant och så men vill jag jobba med det i framtiden!? jag har ju varit så säker på det och nu vet jag inte.. låsa upp sig tre år. skulle det inte vara bättre att försöka få ett jobb, spara lite pengar och åka runt och resa istället? jag har ju hela livet på mig att läsa. eller jag kan ju vänta ett par år i alla fall.. jag låter säkert lika förvirrad som jag är, men ni som känner mig vet att jag hatar att vara osäker och inte veta saker. skittråkigt inlägg men nu vet ni vad jag tänker på om dagarna.

england och örebro

jag tycker förresten att det är skitkul att england inte gick vidare till em. fast jag vet inte riktigt varför. kanske mest för att dom själva ser sig så självklara. eller så är det bara ren skadeglädje.
sen störde jag mig som fan på kommentatorerna igår, som var så jävla nervösa hela tiden så att man själv blev stressad fast man inte behövde vara det. sånna saker tycker jag inte om..


förresten klarade jag tentan så jag kan komma och hälsa på em slem i örebro nästa helg. hon har lovat att passa upp på mig som fan (för mer info om vad hon ska göra för mig så kan ni läsa hennes blogg). det ska bli sketans kul

mormor

idag har jag varit med mormor på vikbolands jul. det var mysigt, förutom att hon ska prata med varenda jävel i minst 10 minuter, och varje samtal går ungefär såhär:

(mormor) - hej på dig du. det var länge sen.
(tant) heeeej. ja, det var det!
- det här är mitt barnbarn, håkan och gittans dotter
- jaha, där ser man (helt ointresserad)
- hur är det med dig då?
- jo, man ska inte klaga
- nej, man ska väl inte det. det finns dom som har det värre. men jag bröt ju benet för tre år sen och det är ännu inte bra. och sen har jag ju fått parkinson och allt så jag skakar hela tiden. och sen ser jag ju ingenting längre,speciellt inte på vänstra ögat, så det är ju så bra att ida kan köra mig. men man ska inte klaga..

sen fortsätter samtalet om alla sjukdomar de har haft de senaste åren. men hon är snäll min mormor.

gemensamma vänner

sitter och försöker skjuta upp allt plugg och fastnade framför facebook. där kom jag fram till att den som jag har mest gemensamma vänner med är em, 32 st. tvåa kommer malin, 28 st och trea martina med 26 st. det kan ju vara bra att veta. det är nog ganska logiskt att det är dom eftersom vi alla fyra gick på samma skola på högstadiet och har spelat fotboll tillsammans. och sen har jag och emma några fler efter australien.
det är min teori.

det är sånt här jag gör när jag har tråkigt.

dansband

idag var det någon som satt och spelade dansbandsmusik högt i sin dator hela vägen från stockholm till norrköping. finns det inga regler som säger att man inte få spela hög musik på tåg? och speciellt inte dansband??
lyckades till slut stänga av mina öron och läste istället ut isprinsessan. så ikväll ska jag se reprisen på sista delen från i fredags..

nu ska jag slänga mig ner i sängen, äta pepparkaksdeg och titta på las vegas

senaste veckan

i en hel vecka har jag lagt allt plugg åt sidan för att umgås med mina vänner som kom hem från sveriges alla hörn. eller em fick jag aldrig träffa eftersom hon var sjuk. på en vecka har jag hunnit med att fika, gå på stan, se på film, titta på magnus betnér (som var sjukt rolig), festa (som också var sjukt roligt, speciellt på förfesten), vara bakis plus åka upp till stockholm två gånger. det är mer än vad jag har gjort på två månader. men nu är det slut på det och det är dags att öppna den förbannat svåra jävla engelska skitboken!

lite bilder från helgen:




förresten, resten ligger på facebook och jag är för lat för att lägga upp på båda..


fan

p-piller
biverkningar: humörsvängningar
har märkt det
fan