sms

idag har jag både under tågresan upp och bussresan hem suttit och raderat en massa sms. hade lyckats spara över 550 stycken, som nu är nere i 150. en del sms vara bara så konstiga och jag tänkte skriva ner några för att se om någon kommer ihåg vad fan det handlar om:

- "Tönt"
- "Fuck you Bitch"
- "HAHAAAA"
- "Svara då, cp!"
- "Gåshud"

Fattar ingenting! Cp, hallå??
 

Jag hittade några som var lite roliga också:

- "Såg att du hade ringt inatt. Var det något "viktigt" eller bara ett fyllesamtal?"
För det första, vad menar han med "viktigt". Har jag aldrig något viktigt att säga eller? För det andra, fyllesamtal!? Jag ringer aaaldrig sånna!

- "Hej älskling! Är du gladare nu? Du lät lite sur imorse"
Jag är väl aldrig sur på morgonen??

- "Jaha Ida. Sista helgen i storstaden och bolaget stänger om 55 min. Säg inte att du är sjuk, det är krök som gäller ikväll. Inga dumma undanflykter nu"
1. Jag skulle flytta till Oslo, hur kan man kalla Norrköping en "storstad"? 2. Jag säger aldrig nej till krök.

- "Vart är ni? Jag är på stora! Puss"
Hur orkar någon skriva puss när man är ute och dricker? Gör jag också det? Måste sluta med det i så fall.



Förresten så hade jag väldigt dåligt med fylle-sms. Antingen har jag raderat dom när jag var full, vilket jag tvivlar på att jag har orkat, eller så är det typ ingen som har skrivit några (om inte "Är du kåt?" räknas).
Mer fylle-sms åt folket!

panik

idag har varit den värsta dagen på länge. upp tidigt. sitta i stockholm och vänta i två timmar innan föreläsningen började. jobbig människa i gruppen som inte alls lyssnade på vad någon annan sa. sitta på en buss i 20 min utan ac och typ 40 grader innan vi kom iväg, försenade och allt. två timmars bussresa omringad av en grupp med tanter från jönköping som hade varit och shoppat.
panikattacken var nära där på bussen. nära. hjärtat började slå fortare, kallsvettningar, måste andas fortare.
em, är jag är psykisk sjuk?


en glad nyhet är att jag fick godkänt på mina två uppgifter. tre avklarade, tre kvar.

nästan träning

jag skulle vara jätteduktig förut så jag följde med pia ner till träningen. såklart hade pia glömt att det skulle vara skadeförebyggande samtal istället för träning. och eftersom jag absolut inte kan gå ut och springa i skogen så blev det en kväll framför tv:n istället (fortfarande klädd i underställ och fotbollsstrumpor). måste dra mig mot duschen nu så jag hinner tillbaka till resultatet av idol. hoppas bara att mattias och sam går vidare. och daniel lite.


resten av veckan är det stockholm som gäller

fan

hittade en minnesbok från morfars begravning för typ en halvtimma sen. började storgråta (ni vet sådär hulkandes, typ som man bara gör när man är riktigt förjävligt ledsen). fick otroligt dåligt samvete för att jag inte åkte hem från australien för att gå på begravningen. så jävla dåligt av mig! fan


nu har jag fått huvudvärk och träningsvärk i magen av allt gråtande. fan igen


dåligt samvete

idag har jag haft dåligt samvete hela dagen för att jag struntade i dagens föreläsning. men att åka buss och sammanlagt vara borta 11 timmar (för 2 timmars föreläsning), alternativt ta tåg eller bil (=minst 400 kr) kändes inte så  kul. men jag har pluggat på ganska bra, dock inte det jag egentligen borde plugga inför gruppeximinationen på tisdag.




sitter och väntar på att pias träning ska sluta. ikväll bli det myskväll med idol, film, kinamat och massa godis.

lördag

jag försöker få igång pia och carro på en tidig förfest ikväll, innan vi ska på den riktiga festen alltså. i värsta fall får jag sitta ensam. det gör inte så mycket för jag är pepp som fan! hoppas inte att min omvända dygnsrutin förstör kvällen bara, imorse vaknade jag 9. en lördag.. vad är det som händer med mig?? börjar jag bli gammal?


plugget får vänta tills imorgon. den här dagen ska inte förstöras. känner mig nästan lite lycklig!

??

vad fan är det som händer? idag stod det i tidningen att supermarket har blivit bombhotat. i eneby! hallå??

grattis

grattis på namnsdagen ida. tack ida

dagen

igår gjorde jag en sandra (fast jag vet inte om man kan kalla det en sandra längre, kanske en becka. eller jessica). det betyder i alla fall att jag somnade klockan 22. hade sovit ca 4-5 timmar dom senaste nätterna och hela gårdagen kändes det som att min hjärna hade svullnat av sömnbrist och tryckte på mot ögonen så att det var omöjligt att hålla sig vaken. men jag påstår fortfarande att jag är en kvällsmänniska!

fick ett infall i tisdags när min mamma skulle klippa sig och bad henne boka tid till mig, bara för att jag skulle på fest på lördag. hallå, jag behöver ju inte ens klippa mig! men det känns elakt att avboka hos linda, får be henne ta så lite som möjligt. fan, jag som precis börjat gilla längden på luggen. dessutom så måste jag sola om jag ska kunna ha linnet som jag har tänkt mig. "det blev en dyr fest", som en på min kurs sa. mm



nu måste jag börja plugga om jag ska slippa sitta med allt i helgen..

mm

Om Jonathan Rhys Meyers var sexig innan, hur sexig är han inte då i den nya Hugo Boss-reklamen som går på tv!?


skola

det borde verkligen vara förbjudet att lägga föreläsningar klockan åtta på morgonen när det finns folk som pendlar.. gaah, vad trött jag var 04.10 imorse. men jag börjar komma in i det nu, och rättskunskapsföreläsningen idag var den mest intressanta hittills..
nu är det bara en månad kvar tills jag måste bestämma mig för vad jag ska göra i vår.. kanske blir att läsa in historia a. jag ångrar så förbannat mycket att jag inte läste det på gymnasiet. måste ha det för att komma in på minst två av linjerna som jag väljer mellan. och så kanske jag måste läsa upp ett par ämnen. svårt..

stockholm central

idag sprang jag nästan in i andres lundstedt (eller jag höll mer på att springa in i hans hund) på centralstationen. jag har alltid tyckt att han är en av sveriges sexigaste män (han känns lite för gammal för att bli kallad kille) men han såg faktiskt väldigt vanlig ut. jag skulle ju inte ha sett att det var han om han inte hade haft hunden med sig. så nu vet jag det!

Top 10

En ny top 10-lista.. Idag är det lördag och fylla så det blir lite partylåtar..

1. All the thing she said - Tatu
2. We are the champions - Queen
3. I wanna dance with somebody - Whitney Houston
4. La lambada
5. Just like heaven - The Cure
6. Prayer for the weekend - the Ark
7. Wind it up - Gwen Stefani
8. Timbaland - The way I are
9. Fulla för kärlekens skull - Eldkvarn
10. Lady Marmelade - Christina Aguilera, Mya, Pink & Lil´kim


Det finns ca 100 andra låtar också..
Jag måste få med Fergalicous med Fergie också. Inte för att jag tycker om Fergie (eftersom hon är tillsammans med en av världens snyggaste killar) men låten är hängmäig (ett ord som jag och Em kom på idag).



 


msn

först hade jag, becka och em fyllesamtal på msn. becka drog och nu är pia med i gemenskapen.. jag gillar faktiskt att dricka ensam framför msn.. man får välja vilka man ska prata med, man får välja musik själv, man får sjunga hur högt man vill, man får prata hur mycket man vill och man får dricka hur mycket man vill!



jag är lycklig!