stangt

åkte in till stan for att se om det hande något roligare har an ute i hålan, men icke.. allt (forutom burger king, mcd och la baguette) ar stangt.. illa illa! får dra hem och kolla på buffy istallet.. jag kommer bli tokig av att gå tre dagar hemma ju.. fast imorgon ar em ledig också, det blir lite battre..



tankte att jag latt skulle hinna med allt jag ville gora (och lite till) hemma i sverige men jag kanner mig redan lite stressad. på fredagen ar ju balen, den kan man INTE missa. lordag em-kval (matchen ar visst 20.00), innan matchen såg jag att damerna hade match mot boren (måste se lilla pia) och så måste jag kopa skor till kvallen innan det.. sondagen får bli lite familjedag då kanske, eller fredag kvall?? hm.


jag vill hem, nuuu!

em-kval

nu har jag fått schemat for nasta vecka, bara 5 dagar kvar på jobbet.. yay.. tre dagars ledighet i helgen, vad fan ska jag gora?? idiot-norrmann har t.o.m oppet 1 maj, men annandag pingst, ja, då stanger dom! behovde den dagen med tanke på min 10 dagars ledighet.. men oj, så skont det ska bli!


nån som ar med på en heldags supande den 2 juni?? sverige spelar em-kval då!
annars sitter jag ensam.. kanske får med mig pappa också..

vill inte

nu ar jag så trott på det har! jag vill inte jobba! jag vill åka utomlands och sola.. och så vill jag spela fotboll.. och festa med mina vanner.. snart snart

erik

forresten sa berattade becca att det går rykten om att erik segerstedt dejtar linda bengtzing.. hur mycket hatar man inte det då!?

1-7

1. jag tror att jag ar utbrand, på rikt.
2. 17 maj igår, riktigt drag på stan. var duktig (for trott) och avstod från all alkohol!
3. becca ar har och besoker oss igen, mucho trevligt.
4. nu ar det bara två veckor kvar till hemresa
5. ikvall ska vi ata gott och se en film, mysigt.
6. imorgon borjar jag åtta, uppgång 05.30. hatart..
7. nu har jag inga mer punkter.

studenten

jag borja langta som fan till studenten.. fan, vad kul vi ska ha!


ska kolla upp om vi kan va hos mig den 8:e, i varsta fall kan vi ju drilla på himpafaltet :)



saknar er tjejer!

e.s.c

jag hade verkligen sett fram emot en heldag med em, gå på stan, bio och sen melodifestivalen.. nu blev det inte så, som vanligt ringer dom in mig i sista stund. men jag fick 50% ob så det var val okej. hann med en svang på stan innan jobbet och jag hittade en helt underbar klanning (kors i taket). men den var for liten over brosten, hatart! på tisdag ar jag ledig så då ska jag på klanningsjakt. har hort att man måste ha klanning på 17 maj! och så kan jag ju anvanda den på jonnas student.. smaaart


ikvall blir det cider och e.s.c tillsammans med em och francin. ska rosta som fan på sveriget, men vi vinner val inte i år heller..

chefen

imorgon kommer chefen for mcd i hela skandinavien till oss, min chef ar helt hypernervos. ikvall ska alla jobba kvar till tolv istallet for 22 och imorgon ska jag borja 8 istallet for 9.30.. fast han sa att jag jattegarna fick komma redan vid sex, hm.. ska forsoka vara dar vid sju for att vara lite snall.. elva timmars arbetsdag då, tur att jag nastan har lart mig att dricka kaffe.

kaffe

idag har jag och linn gått in stenhårt for att lara mig dricka kaffe.. eller jag har gått in stenhårt och hon har lagat dom åt mig.. nu kan jag dricka en dubbel expresso blandat med tre tryck chokladsås och massa mjolk utan att få kvaljningar.. inte sarskilt nyttigt men nånstans måste man borja.. jag ar stolt!




och så måste jag verkligen sluta med att gora två punkter efter varje mening.


ledighet, buffy och pinsamhet

blev ingen hel ledig helg, som vanligt.. fick hoppa in extra igår.. men det var dåligt vader så jag kunde inte sola i alla fall. tankte boka biljetter idag men jag kunde handla på internet med mitt norska visakort.. var nån sakerhetsgrej så ingen annan kan anvanda det. så javla bra att det ar så sakert att inte ens jag kan gora det då!
nu måste jag be mamma satta in pengar..


igår sprang jag på varsta grejen.. på platekompaniet hade dom det basta erbjudandet, alla buffysasonger for 159 kronor styck.. hallå, buffy!! var ju liksom tvungen att kopa ett par till min samling.. och sen blev jag typ kar i killen i kassan (bara så ni vet).. men jag har kommit fram till att jag hellre lagger pengar på filmer an klader, mest eftersom jag inte gor så mycket annat an att jobba och sitta hemma.. kommer sakert ångra mig nar jag kommer hem med samma klader som jag åkte i..


sen ar det lite synd om mig också! for jag har forbannat ont i svanskotan efter att jag halkade på jobbet for typ två veckor sen.. kan liksom knappt gå i uppforsbackar. och så kan jag typ inte boja mig ner ordentligt. och så måste jag typ sitta for att ta på mig skorna. och så kan jag inte springa till tåget. eller springa over huvud taget alltså. PLUS att jag såklart ramlade dar alla kunde se mig, halva kroppen inne i koket och halva ut mot restaurangen. det var mucho pinsamt.. jag forsokte liksom skratta så att det inte skulle bli så pinsamt men det var ingen som gick på att jag inte hade ont så ingen skrattade.. då blev det annu mer pinsamt..



nu ska jag hem och njuta av min lediga dag

sommar

nu har det varit varmt och blå himmel i typ en vecka så det skulle vara så javla typiskt om det skulle regna imorgon nar jag har ledigt.. jag måste sola. verkligen. sen ska jag boka biljetter hem..


jag blir liksom så glad nar solen ar framme och det ar lite halvsomrigt.. kanns som det var tio år sen jag upplevde en svensk (ja, nu blir det ju norsk, men andå) vår..



på tal om sommar måste jag kopa nåt till jonnas student.. fan

det ordnar sig

becca var har i helgen och det kanns riktigt tomt nu nar vi ar tillbaka som ett par igen.. em sjukskrev sig idag och vi kunde faktiskt umgås lite under dagen.. hander inte så ofta nu for tiden, jobbar om varandra hela tiden.. vi solade lite bland alkisarna på vår lilla grasplatt och pratade framtid.. det blit nog bra i host..