Lite bilder

 Söndagseftermiddag i Mdina

 Jag, Ellen och Johannes ute och letar efter nya ställen..

 Maltesisk afton

 Systrar

 En dag på stranden

 Jonna med Emma och Ellen på nåt uteställe

 Alltid glad med lite alkohol

 En dag vid poolen

 Christoffer posar under bowlingen

 Ellen och Fatima

 Glad igen

 Johannes är näjd efter att jag har fixat hans frisyr

 Delar av gänget


image144

Hela gänget innan utgång!

Idag har vi en lite försenad kickoff. Johannes har betämt att vi ska cykla (som ni kanske förstår så har jag absolut inte bestämt nånting, liksom cykla??).. Vi ska i alla fall cykla till en strand där vi ska grilla, spela fotboll och mysa. Sen ska vi tillbaka på kvällen och äta på finrestaurang och sen blir det antagligen en utgång ikväll..

systerbesok mm

forra veckan var min kara syster har nere och halsade pa.. mycket trevligt. vi kakade gott, lag pa standen och var pa en marine park. dar fick jag ga upp och dansa med delfinerna (som lydde mig!). som tack for att jag skamde ut mig infor alla sa fick jag mata, klappa och pussa delfinen.. det var lite coolt.. jonna har tagit massa roliga bilder (och vissa ganska fula), men om ni vill se hennes vistelse i bilder sa finns det pa hennes blogg!

eftersom min kamera blev snodd och jag inte har orkat ta tag i forsakringsformularen an sa har jag typ inte tagit ett kort pa over tva veckor.. det finns lite bilder som andra har tagit pa facebook. har tankt att copa dom och lagga upp har men jag har inte riktigt haft tid..

annars sa hander inte sa mycket. imorse hade vi ankomst och sen var vi och fikade. var aven och tog ett nytt kortkortskort som blev forjavligt javla daligt. hon stod liksom med en digitalkamera uppkord i ansiktet pa mig och inte fick jag nagra bilder att valja pa. det blir att ga ut med passet sen nar man kommer hem for det dar vill jag fan inte visa upp.
kanner att jag kom ifran amnet lite dar.. vi fick i alla fall reda pa att flyget som skulle komma typ vid atta pa kvallen var forsenat.. sen orkar jag inte forklara mer, men just nu (00.45) sitter jag i alla fall fortfarande och vantar pa flyget..

höpp höpp

sitter på kontoret och väntar på att johannes ska fixa till det sista så vi kan få åka hem.. igår var vi och spelade bowling. fan, så dåligt det gick. alltså, jag säger inte att jag är bra i vanliga fall men det här var typ det sämsyta nånsin. men man får väl bjuda på det. jag var i alla fall bäst på att dricka igår kväll.. ikväll blir det handlings-, tvätt- och filmkväll. blir nog bra det med. imorgon bitti måste jag åka till konsulatet och försöka fixa nytt körkort. har fått lite påtryckningar från huvudkontoret så det är väl lika bra. får hoppas på att jag inte blir stoppad av polisen på en månad bara. sen måste jag ta tag i mina försäkringspapper också. kan det finnas något tråkigare!?

nästa vecka ska vi ha kickoff. alla sju ska vara lediga samtidigt en hel eftermiddag. vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det blir nog bra..


förresten (em, jag tror att du kan svara på det här bäst). vilken film är det nån som säger typ häpp häpp, alt. höpp höpp.. fan, har gått och tänkt på det i typ tre dagar och jag kommer verkligen inte på. svar tack!

nya kollegor

nu har förresten alla kollegor kommit ner. förra veckan kom fatima och therese, och i förrgår kom kristoffer. jag, fatima och therese delar lägenhet nu. skönt att ha något eget men man saknar det städade rummet, den fina toaletten, den goda frukosten och framför allt middagsbuffén.. den här veckan har jag levt på nudlar, ris och pasta med pastasås.. köket är äckligt så det känns ju inte direkt som som man vill ställa sig och laga tre rätters. men vi jobbar på att fixa så många gratisrestauranger som möjligt. nu har vi bara en, målet är att nå 7 så vi kan käka ute varje kväll..

jag kände att jag kom bort lite från ämnet där, men nu orkar jag inte. ska försöka uppdatera oftare nu..


förresten kommer min kära syster och hälsar på mig nu på onsdag.. ska bli så kul.

polisanmalan

jag kanner lite att det var allt for lange sen jag uppdaterade nu, men jag har liksom inte sa mycket tid over. det hander saker typ hela tiden, ar det inte jobb sa ar det middag eller fest eller filmkvall. idag har jag iaf varit ledig vilket skulle ha varit jatteskont om det inte var sa att jag var tvungen att dra till polisen for att gora en anmalan. vi var ute igar och hade sa javla kul. stod och dansade i typ en ring och vi hade lagt alla vara vaskor bakom oss pa en scen. helt plotsligt springer ellen fram till mig och sager att jag maste kolla min vaska for att se sa att allt ar kvar, for hon tyckte att hon sag att en tjej tog nagot ur den. springer fram till vaskan och upptacker att min planbok ar borta. sa jag och ellen springer efter den har tjejen men tappar bort henne bland allt folk. gar ut till vakterna och da upptacker jag att kameran ocksa ar borta. inte alls kul. sjalvklart var jag ju full ocksa sa jag borjade ju grata dar mitt i allt. polisen kom, agaren till klubben ocksa. varsta stahejet var det utanfor. blev nastan lite komiskt. jag menar, det kan ju inte handa sa mycket har nar det kommer tre poliser for en snodd planbok och kamera. sa nu ar alla mina bilder borta, vilket kanns lagom kul. sa maste jag kopa nu kamera, fixa nytt korkort, nytt bankkort.. pucko som jag ar hade jag over 500 spanningar i plankan ocksa.. vad fan skulle jag med sa mycket pengar till??

jaja, nog om det. ikvall ska jag ringa jessica for hn fyllde ar igar.