Viktnedgång

Min syster och mamma har fått för sig att gå ner i vikt.. Pappa är helt tokig, springer runt och letar efter sötsaker hela tiden. Jag tänkte att jag också kunde hänga på och äta lite nyttigare, när nu ändå dom skulle försöka (dessutom för att jag ska gå ner alla kilon som jag gick upp i Australien, plus några till). Min mamma hade andra planer. Igår när vi skulle äta frågade jag vart korven var.. Hennes svar var "din och pappas korv står på spisen, den här korven är för dyr för er".. Tack, vad snällt.. Så om jag inte går ner mina kilon till nyår så skyller jag allt på mamma.. Hm..

Jag har i alla fall gått ner 2.5 kilo sen jag kom hem.. Bra Ida!

Steve Irwin..

Rob, helen o deano

Det är fler än jag som sörjer.. Rob, Helen och Deano på Whitsundays.. Kommer ihåg att Deano älskade honom lika mycket som jag..

Drömmar

Eftersom sessan inte har så mycket mer att göra förutom att läsa min blogg så får jag väl skriva ett par rader..

Om ett par timmar är det klippning och färgning som gäller.. Ska försöka bli blond igen, tror jag. Förra gången hann jag tröttna på det innan jag ens blev blond.. Jag har lite problem med klippningen, för just nu är jag ganska nöjd med längden eftersom thai-idioten klippte hockeyfrilla på mig.. Får säga att hon bara får ta lite... pytte...

Ringde Pema idag, Niklas sa att det skulle bli jobb i oktober. Fast han visste inte när. Jobbigt, ska man söka nytt jobb ändå!? Hm..

Inatt drömde jag massa konstiga saker.. Pappas släkt sprang runt med sombreros på huvudet, jag höll på att bli påkörd av ett tåg (som pappas släkt satt i) och så hittade jag typ 2000 kronor i min bakficka.. Det är det sista jag är lite fundersam på.. Vet att det betyder något om man drömmer om att man hittar pengar.. Men vad betyder det? (sessan, nu har du något att göra idag! haha)

Beck eller Wallander!?

Trodde att jag åtminstonde skulle få en ursäkt, den kom aldrig. Förstår inte varför du gjorde det.. Jag berättade för dig vad jag kände och det var efter det som du började jävlas med mig. Var det berkräftelse du ville ha? Eller ville du bara göra mig ledsen och förbannad? Mår du bättre nu?

Idag har jag saknat sessan mer än någonsin. Som tur var så kom Jess som en räddare i nöden. Tittade på fotboll och fikade i Zmudas nyinköpta lägenhet.. Trävligt..


Kan förresten inte bestämma mig om jag tycker bäst om Beck eller Wallander..


Onödigt sms

Jag tänker alltid så himla lustigt och dumt när jag är trött.. Som tur är så brukar det vara på kvälleninnan jag somnar, så jag hinner nästan aldrig utföra alla dumma grejer.. Visst har det hänt att jag har ringt dumma samtal på kvällen men oftast brukar jag tänka att jag ska göra det dagen efter, och när jag vaknar blir jag alltid lika förvånad över hur dum jag kan vara.. Hm, det där lät kanske lite fel.. Imorse gjorde jag i alla fall något dumt precis när jag vaknade. Skrev ett helt onödigt sms som varken den som fick det eller jag blev lyckligare av.. Onödigt, så onödigt! Funderar på att stänga av telefonen under natten och sätta på den igen när jag är helt vaken..

Lyssnade nyss på Wonderchild med Christian Walz. Tänker alltid på sessan när jag hör den. Den och en låt av BWO. Kommer inte ihåg vad den heter.. Sunshine in the rain kanske!? Tänker på henne, mycket.. Hon är den finaste som finns!

Em, hahaha


Celebrity Look-alikes


Hittade en rolig sida där man kunde se vilken kändis man är lik. Här är mitt resultat...






Testade även Emmas, det resultatet lägger jag ut en annan dag.. Ganska roligt..


Godnatt

Sitter/ligger och väntar på att sis ska ringa, ska åka och hämta henne på Otten.. Det stängde för 10 minuter sen så hon borde fan ringa nu. Orkar inte vara uppe längre..

Fick mina baställda filmer idag så imorgon blir det filmkväll. Funderar på att bjuda hem en viss person, vet inte om jag vågar fråga bara.. Det är ju inte så att vi brukar umgås så ofta.. Kanske..

Em ringde och tyckte att vi skulle skippa filmen och festa istället.. Tackade nej eftersom jag har match imorgon och för att jag hade lovat att hämta sis.. Filmen var förresten jättebra, skrattade nästan så att jag grät.. Affisch- a fish.. Haha..

Nej, nu ringer jag.. Godnatt

Handla med mormor

Är på väg ut, ska åka och handla med mormor. Det är väl sånt man måste göra för att få låna hennes bil. Det bästa är att jag kan plocka på mig massa saker som hon betalar sen..

Ikväll blir det bio, Offside..

En dum grej

Usch, nu har jag gjort något riktigt dumt.. Jag har beställt från CDON för 660 kr, pengar som jag egentligen inte har.. Tur att jag har namnsdag imorgon (kom ihåg det!).

Det blev:
* Brokeback Mountain
* Walk the line
* Lars Winnerbäck- Live i Linköping (dvd)
* Buffy- Säsong 1
* En drinkbok till sis

Dumt, riktigt dumt.. Men nu behövde jag inte betala frakt

Hjälp!

Jag har världens jobbigaste person efter mig.. Nu är det blockning som gäller! Om jag är såhär jobbig, säg till!


**25th November 2006** - D-DAY säger:

hello hello

**25th November 2006** - D-DAY säger:

r u there


**25th November 2006** - D-DAY har precis skickat dig en vibb!


**25th November 2006** - D-DAY säger:

how r u?>

**25th November 2006** - D-DAY säger:

having a shower, will b on back in 10 mins

**25th November 2006** - D-DAY säger:

hey ida im back and obviously ur not.... i wanna talk to ya

**25th November 2006** - D-DAY säger:

but have to go now, pretty tired

**25th November 2006** - D-DAY säger:

umm let me know how u r ok, i havent spoken to ya in ages

**25th November 2006** - D-DAY säger:

i miss ya

**25th November 2006** - D-DAY säger:

well n e way

**25th November 2006** - D-DAY säger:

bibi


Farmor och farfar

Var uppe och hälsade på hos min farmor och farfar idag. Farmor pratade om min viktuppgång och sa att jag hade samma kropp som henne, kraftig benstomme.. Skyll på det, sa farfar.. Grejen var i alla fall att hon inte bjöd mig på en kaka eftersom hon antog att jag inte vilja äta sånt nu. Så där satt dom och mumsade på varsin kaka medan jag fick sitta med mitt vattenglas.. Tack!


Resans lista

Nu har jag suttit och skrivit fem av mina "jobbiga" mail, bara två kvar. Anledningen till att dom är jobbiga är att jag måste skriva alla på engelska, vilket jag hatar..

Kom i alla fall på att jag inte har publicerat min "Resans lista" än. Så här kommer den..

Resans:

låt:
Friday I'm in love- The Cure
skiva: Lasse Brasse Favvis
artist: The Veronicas
film: Brokeback Mountain
drink: Vodka Sunrise
upprepning: "Fan, jag glömde min bettskena"
bussresa: Sydney- Brisbane x2
road trip: Nya Zealand
händelse: Hittade Jonas Jacobsson utanför gaybar
mest oväntade: Att hitta Jonas Jacobsson utanför gaybar
modigaste: Mitt bungyjump
fylla: Full moon partyt i Thailand
smeknamn: Pippa
kille: han
tjej: Em
"hur lyckas du?": Em
roligaste: Deano, Rob och Dan
stjärna: Deano
segpropp: Em
tattare: Internetkillen
idiot: Irländarna
uttryck: "Oh, stop it"
snällaste: Dan
älskling: Florian
snygging: fredagskillen
"han har något": han
bästa kyssare: han
bästa: All tid i Brisbane
värsta: Thailand
fråga: "Kan man? Who is kan man? Am I the fucking kan man?" -fredagskillen

Mina änglar

Min tjejer

Jag saknar mina tjejer från Australien.. Caz, Emma och Princess Nat. Mina änglar!

"Ey ey ey, calm down, calm down"

Lurad

Såg nyss på cdon att jag skulle ha sparat 100 kronor på Jönssonligan-boxen och 50 kronor på boken om jag hade köpt grejerna där.. Hoppas verkligen att den lilla killen får något väldigt fint nu!


Borde nog försöka sova nu..


Jultidningar

Den lilla killen med jultidningarna var så söt så att jag var tvungen att köpa något av honom.. Jag har så svårt att säga nej. Det blev en bok av Liza Marklund (kommer inte ihåg namnet) och en box med fem Jönssonligan-filmer.. 700 kronor gick kalaset på..

Sammanfattning av matchen igår:
*förlust
*andnöd
*kramp


Ikväll blir det myskväll med Em..

Malin

Idag blir det en sista lunch med min kära vän Mallan. Vill inte att hon ska åka..

Ikväll kl 18 gäller det. Mamma och pappa ska ut och titta, bara för att skratta åt när jag gör bort mig. Jag är så jävla nervös, bara jag inte får starta.. Det värsta skulle vara om han satte mig på någon konstig plats, typ yttermittfält. Okej, det skulle han aldrig göra.. Men jag vill inte spela annat än mittback, och så vill jag spela med Påven! Usch, hjärtat slår redan fortare..

Stackars Robban

Skolkade från träningen och hyrde en triss med Jonna istället. Det blev Sandor slash Ida, 50 first dates och Som man bäddar.. Sandor slash Ida var helt okej (dock inte lika bra som boken) och 50 first dates var lite smårolig. Har inte hunnit se Som man bäddar än..

Tittade på Idol förut. Helt plötsligt ser jag min musiklärare från högstadiet, Robban.. Han sjöng No woman no cry och Clabbe sa någonting om att han inte skulle åka till Jamaica för att då skulle han bli lynchad.. Tyckte lite synd om honom..


Mygg

Igår fick jag 5000 myggbett på träningen.. Det kliar som fan idag, har 20 bara på vaderna.. Fan fan fan, myggor är det värsta jag vet!


Topp 5, bilder från resan

 1. Em som Homer Simpson


 2. Vet inte riktigt varför den är så rolig faktiskt, kanske för att det ser ut som att jag bara har ett ben.. Eller för att jag ser ut som en utomjording i ansiktet..  Eller för att jag har oranget hår.. Jag vet faktiskt inte, men rolig är den

 3. På delfinutflykt

 4. Det roligaste är att jag inte har någon aning om när det är taget.. Em och jag tycker att det är roligt i alla fall

 5.Den här är mest rolig för att Em, som alltid ska se så cool ut, ser så mesig ut..



 


Dagens..

DAGENS:
klädsel:
jeans och t-shirt
frisyr: lugg och hockeyfrilla
låt: Jackson- Johnny Cash
tv: det blir nog film idag
vill ha: jobb
sjuka: axelont
tråkigaste: vädret
roligaste: att umgås med Em

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag
såg dig gråta: mamma
fick dig att gråta:
när jag var vid morfars grav
fick dig att börja skratta: Em
du gick på bio med: Em..
du gick på stan med: Sessan och Em
skickade ett e-mail till dig: Avi
skickade ett sms till dig: Malin tror jag
skickade ett lunarinlägg till dig: ingen aning

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nja, var lite snorig under träningen
Sjungit: ja
Sagt "Jag Älskar Dig": ja
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: ja
Träffat någon ny: ja, några på träningen
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja
Kysst någon: nope
Ätit: ja

Arbetsförmedlingen

Ska snart åka och hämta Em för att sedan dra ner till arbetsförmedlingen.. Har aldrig varit där förut och det tar emot att åka dit. Dels för att jag vet att jag aldrig kommer att få ett jobb genom dom och dels för att jag känner mig rätt misslyckad som måste åka dit.


Jag mår fortfarande dåligt för Steve.. Kommer ihåg att när jag såg filmen om hans liv på väg till Australia Zoo så berättade han att hans hund hade dött medan hon gjorde det som hon älskade mest (hon jagade om jag inte minns helt fel), och att det var den bästa död han kunde tänka sig. Så det känns skönt att han faktiskt fick dö när han gjorde det som han älskade mest. Men samtidigt skulle det kännas bättre om det var en krokodil istället för en "ofarlig" rocka.. Och jag som ville jobba på hans djurpark, där försvann min dröm!

Bilder från Tom







Em, det här är bilderna jag pratade om.. Haha.. Han är för övrigt med på bilden längst ner till höger.



Han

Varje gång jag hör eller ser hans namn så slår mitt hjärta 100 gånger fortare.. Jag förstår inte vad det är med mig. Varför kan jag inte glömma honom!?










Steve

Steve Irwin är död och jag är ledsen.. Hoppades in i det sista att det bara var en lögn men efter att ha pratat med en kompis från Australien som berättade att det stod typ överallt så var jag tvungen att inse sanningen.. Stackars hans barn!

Ikväll är det dags för andra träningen.. Det kan bli premiär redan på fredag!