Mail

Nu har jag suttit med det har javla mailet i sakert en timma.. Kan jag skriva sahar? Ar det for mycket? Snart skickar jag det bara.. Vet inte om jag forvantar mig nagot svar. Kommer jag att bli besviken om han inte svarar?

Igar var vi pa en James Bond island tour.. Vi paddlade kajak och red elefant (och holl pa att do typ, elefanter kan man inte lita pa). Pa nagot sett sa missade bade jag och Em James Bond on.. Vi maste ha akt forbi den eller nat men det regnade sa forbannat sa jag satt mest och blundade pa baten. Pa resan befann sig aven en av varldens snyggaste killar (han var det Emma). Jag forsokte att smygfota honom istallet for elefanterna men det gick inget vidare. Fick i alla fall sitta bredvid honom och ata.. Alltid nagot!



Nu har jag skickat mailet.. Fan fan fan, jag ar sa dum!

Syskon?

 Onyktra coolingar

Ar jag och Em syskon? Ar det sa att vi blev bortadopterade till olika stallen vid fodseln? Ibland borjar jag undra.. Det borjade med att en full kille, klockan 2.45 en fredagsnatt, fragade om vi var tvillingarna i The Veronicas. Nu fragar alla, och da menar jag ALLA, om vi ar syskon.. Ar vi lika pa nagot sett? Vart i sa fall?


Bangkok

Da var man framme i Bangkok, eller ska man saga helvetet!? Usch, hatar verkligen den har staden.. Folk forsoker lura oss hela tiden och det ar for varmt. Ikvall tar vi bussen ner till Krabi, dar blir det sol och bad.. Mysigt!

Att lamna Australien blev jobbigare an vantat. Vill tillbaka NU!

Och forresten fungerar inte min australiensiska telefon langre, om det var nagon som inte hade forstatt det. Sa om nagon vill na mig sa ar det den svenska telefonen som galler..

Kan inte tiden bara ga!? Eller vridas tillbaka!?

Dagens fraga..

Kan man alska nagon som man inte litar pa?

Steve, I love u!

Pa bussen pa vag till Australia Zoo gav busschaufforen tips hur man lattast skulle hitta honom.. Steve Irwin alltsa.. Min stora idol! Han berattade ocksa att han var dar 80 procent av tiden sa jag kande att det fanns en chans.. Dagen var helt underbar, en av de basta har nere aven fast jag inte sag Steve.. I alla fall en av de basta tills jag kom in i bussen och chaufforen fragade om nagon hade sett honom och halva bussen svarade ja.. Det var nog bara jag och japanfamiljen som missade honom (och dom kanske inte ens forstod fragan). Jag fattar inte att jag missade honom. Som tur ar sa verkade det som att dom bara hade sett honom kora runt pa en moped, dom hade alltsa inte pratat med honom. Men anda.. Sa jag ar lite besviken.  Men det fanns massa gulliga djur och helt plotsligt fick jag for mig att jag skulle bli djurvardare (tanker fortfarande pa det).. Jag klappade koalor och matade kangurur och elefanter.. Och tittade pa krokodilshowen forstas (plus ormshow, fagelshow och tigershow).. Pa vagen hem sag vi film om hela Steves liv, haha.. Man fick se honom grata nar han pratade om sin hund som hade dott. Jag grat ocksa forstas..

Ikvall vantar en lugn kvall..


Piss-msn

Javla msn! Jaha, nu kan jag inte ens ga in! Fuck!

Yay, en lista gor dagen roligare

DAGENS:
klädsel:
jeans och troja
frisyr: uppsatt med harband
låt: Pump it- Black Eyed Peas
tv: inget (shit, kan inte fatta att jag skrev det)
vill ha: money och en forklaring fran han
sjuka: Lite snorig ar jag allt
tråkigaste: tanken pa att jag snart ska lamna allt
roligaste: utgangen med Nat

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Vet inte om nan snott den nu, kanske Jonna!? Annars var det nog Tarik (eller raknas jag?)
såg dig gråta: han
fick dig att gråta:
han
fick dig att börja skratta: Nat
du gick på bio med: Em.. Eller Dan och Rob.. Nej, det maste varit Em
du gick på stan med: Em
skickade ett e-mail till dig: han
skickade ett sms till dig: Em
skickade ett lunarinlägg till dig: Pinglan

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en flickvan/pojkvan och menat det: mm
bråkat med ditt husdjur: nej
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Tror inte det

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: nej, men snart
Danmark: ja
Finland: ja
Island: nej
USA: nej
Tyskland: nej
Frankrike: nej
Spanien: Ja
Italien: nej, men jag ska
Kroatien: nej
Grekland : ja
Österrike: nej
Schweiz : nej
Thailand: nej, men om en vecka ar jag dar..
Kanada: nej
Brasilien: nej
Belgien: nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: att nagon nara ska do
Vart vill du gifta dig: vet inte
Vem hatar du verkligen: vet inte riktigt
Varit kär: ja
Kör du bil: ja, eller inte just nu.. men anda..
Har du ett jobb: nope
Gillar du att ha folk omkring dig: ibland, ibland inte..
Är du ett hälsofreak: haha, nja.. inte direkt
Är du ensam nu: ja, om inte dom som tittar pa tv raknas
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: kottebullesangen

FAVORIT:
Rum i huset: vet inte an, har nytt rum sa..
Typ av musik: Lars Winnerbäck
Parfym: mammas
Månad: vet inte
Mat: mammas (langtar som ett as)
Dricka: Vatten, Coca-cola zero, Vodka Sunrise
Godis: Choklad
Tidning: vet inte
Film: kan inte valja, kanske Brokeback Mountain
Skådis: ingen aning
Djur: katt!? vet inte

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Sagt "Jag Älskar Dig": tror inte det
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: mm
Träffat någon ny: japp
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja
Kysst någon: nej, bara pussat Nat
Ätit: japp

Konstig dag = Ida forvirrad

Det som till en borjan skulle vara en lugn kvall och ett par drinkar tillsammans med Nat slutade med den konstigaste kvallen under hela min vistelse har i Australien. Vad som hande i korta drag:

*Eftersom det var tisdagskvall var det inte sa mycket folk ute och Ida och Nat ser att pa ett av stallena som vi har varit ganska manga ganger sa finns det typ soffor som ar som sangar. Slutar med att jag och Nat nastan somnar i dom. Senare bestams det att vi ska ha sex (dock inte med varandra som alla andra trodde) i en av dom pa fredag kvall.

*Nat tycker att vi ska flytta ihop i en lagenhet i London nar hon kommer tillbaka fran Australien. Alltsa i april.. Jag tackar forstas ja till erbjudandet.. Efter ett tag i London ska vi tydligen flytta soderut, till staden som Deano bor i och som Dan bor utanfor..

*Jag blir kallad "Stockholm" hela kvallen och folk gor narr av min dialekt.

*Em ringer och berattar att Skywalker har hort av sig och att hon ska aka och traffa honom.. Hon aker alltsa ifran hennes dejt..


*Ida och Nat hamnar nastan i brak efter att en kille forsokt att gomma sig bakom oss (eftersom bada ar under 1.60 gick det inte sa bra). Hur det slutade vet vi inte eftersom vi smet undan, men killen fick nog stryk. Darefter borjar vi sjunga kottbullesanger och far fyra visslingar fran bilar som aker forbi pa tva minuter (det var nastan det konstigaste, har fan inte hant mig sen Nkpg cup.. Haha, Mallan fattar)

*Ida moter Em och Skywalker och far kommentarer fran honom som att min blick far honom att kanna sig liten (haha, ratt at honom) och att jag hade fatt Manera att ma battre.. Skumt..

*Forvirrad satter sig Ida framfor datorn och inser att han har skrivit mail till mig.. Trodde att han hade ljugit for mig men nu verkade det helt plotsligt som att han var i Kanada.. Fattar nada.. Nu ar malet att forsoka traffa hans kompisar i helgen och fa ut sa mycket som mojligt av dom.


Det hande fler konstiga saker men just nu star det helt still i huvudet. har inte varit sahar forvirrad pa jag vet inte hur lange.. Nu ska jag sno en lista!



Annu mer angest

Jag vill verkligen bara bli trott.. Finns ingenting att gora! Dessutom sa har jag fatt annu mer angest efter att ha tittat pa vad en flygbiljett skulle kosta till Sydney.. Istallet for runt 500 kronor som vi hade raknat med sa lag dom ni pa minst 800 kr.. Fan fan, det betyder att jag maste andra om lite i min planering. Jag vet inte vad jag ska valja bort.. Men det blir nog valarna.. Eller jag vet inte! Jag ska i alla fall inte valja bort Australia Zoo.. Och jag kan ju inte valja bort utgang sista helgen.. Hm, maste tanka pa saken!


Porr-Em

Idag vaknade jag med fruktansvard mensvark och bakfylla.. Samtidigt! Kan det bli varre!? Dessutom hade jag angest for att jag hade gjort av med alldeles for mycket pengar.. Men trevligt hade jag! Jag och Rob
("I fuckin rock by Rob"-Rob) gick en liten pubrunda innan Sam och hans polare joinade oss. Em Slem (som fran och med nu ska kallas Porr-Em) kom ocksa med efter jobbet. Men det blev en ganska lugn kvall anda (kanske inte om ni fragar Em, haha), forutom att jag holl pa att fa utbrott pa nagra killar som snodde vart biljardbord.. Jag maste nog erkanna att jag har lugnat ner mig lite.. Hoppas att jag har det i alla fall..

Porr-Em ar pa "dejt" ikvall. Vet inte vad jag ska gora, kanner mig inte sa social idag.
JAG HATAR SONDAGAR!

Imorgon ar det en vecka kvar tills vi aker! Pa den tiden maste jag: boka resa till Sydney, tvatta klader x2, ga till skattekontoret, ga och forsoka fa vara pengar fran vart telefonjobb, boka resa till Australia Zoo, aka till Australia Zoo, aka och titta pa valar, ga ut, saga hejda till alla, slanga allt som jag inte ska ha med mig, packa resten.. Ja, tror det var allt.. Det har ar ju mer an vad jag har gjort under hela min resa hittillls.. Hur ska jag hinna?

Dom band som binder mig...

Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge upp

Det blir aldrig bättre
Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare
Än vår svagaste punkt
Kedjan är svag
Då länkarna felar
Och bojan runt foten väger tungt
Jag vill aldrig va något tungt för dig
Som hindrar dig från att resa dig upp
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp

Jag vill inte snärja dig, binda dig
Även om du säjer att jag får
Nej jag vill bara kyssa dig på munnen
Och säja tack för allt innan jag går

Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge upp
Det blir aldrig bättre Jag vill alltid närmre
Längtans trådar snärjer oss som vill mer
Bunden till händer fötterna bundna
Tyngda faller vi ner

Och jag vill aldrig va nåt tungt för dig
Som hindrar dig från att resa dig upp
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp

Jag kan inte stanna du måste förstå
Kyssar och tack men nu måste jag gå
För jag vill inte vara din fångvaktarinna
Kyssar och tack,
det är hög tid för mig att försvinna
För dom band som band mig här,
har jag långsamt löst upp

Avi

For en vecka sen blev jag orolig nar Avi berattade att han skulle hem till Israel om tva veckor.. Han befinner sig just nu i Indien och jag tyckte att det var klokare att han skulle stanna dar tills det varsta var over men det ville han inte ga med pa.. Jaha, och vad hander nu da!? En terrorattack mot Bombays tunnelbanor, 163 doda och 439 skadade. Vart ska manniskan ta vagen? Vart ar varlden pa vag?


Jag tar tillbaka det..

Jag tar tillbaka att fredag kommer vara den lyckligaste dagen pa lange. Mest for att jag vet att den kommer bli sa fruktansvart jobbig ocksa..

Nyss hemkommen fran en utekvall med Nat, Emma, Helen och Deano.. Slem/Em/M/Mb from 2e/Emma hakade ocksa pa sista timmen eller sa.. Blev sa trott och det var inget vidare varst kul sa vi drog hem ganska tidigt..

Imorgon ar det bakfylledag som galler, kanner det redan nu..

Pratade forresten med den oförglömlige for ett par dagar sen. Vet arligt talat inte om jag har kommit over honom an..

Forresten maste Deano vara varldens roligaste manniska!


Jag ar sa javla dum..

DUMMA DUMMA DUMMA IDA! Hur kunde jag vara sa dum? Trodde jag verkligen att han menade allvar den har gangen!? Att jag aldrig lar mig.. Sla mig nagon, riktigt hart! Han aker nasta fredag, det ska bli den lyckligaste dagen pa lange..

Min sista dag ar antligen avklarad

Nar Craig slappte av mig efter jobbet igar sa gick jag hem en vag som jag vanligtvis aldrig gar pa, forutom nar jag gar till tunnelbanen.. Jaja, i alla fall kom jag fram till att det lag tre strippklubbar och fyra "adult shops" pa denna 150-metersgata.. Kanske ar vart ett besok!? I alla fall i en av affarerna..

Nu har jag antligen gjort min sista dag pa jobbet. Ska bara in imorgon och fixa det sista plus hamta min resvaska som har statt pa kontoret i tre veckor nu. Vet verkligen inte vad jag har i den men det verkar ju inte vara nagot viktigt eftersom jag inte har saknat nagot direkt (okej Em, jag har saknat mina skor och min the cure skiva, men det ar allt).

Och nu ar resan bokad ocksa.. Snart ligger jag pa stranden (om jag nu kommer i min bikini som jag inte har anvant pa fem manader)..


"Come on England, come on"!

Jaha, nyss hemkommen efter England-Portugal.. Nu vet jag verkligen varfor engelska supportrar (stavning?) kallas galna.. I borjan tyckte jag att det var jattejobbigt med alla skrikandes engelsman, men det slutade med att det var jag som drog igang "come on England, come on" efter nagra drinkar.. Blev till och med lite ledsen sjalv nar jag sag alla grata efter matchen.

Pratade nyss med han (forlat sessan, men han ringde faktiskt och eftersom jag inte hade hans nummer sa svarade jag).. Han aker till Kanada om ett par veckor. Kanske lika bra det!? Kanns lattare att aka hem nu..

Vet inte vad jag ska gora nu. Borde sova men jag ar inte trott.. Och ingen ar inne pa msn heller.. Kanske kan ata lite, for jag ar ju hungrig. Fast koket ar stangt.. Mcd!? Nae, dom serverar bara frukost nu. Jaha, da aterstar val bara sangen!

Lustiga bocker

Under min shoppingrunda idag inhandlades det eyeliner, lappglans, rougeborste och tva bocker.. Som vanligt nar Ida hamnar pa en bokrea sa slutar det alltid med att jag kommer hem med lustiga bocker. Idag blev det tva bocker om varldsrekord, en bok om kriminella varldsrekord och en om konstiga varldsrekord.

Nu ska jag vila lite.. Och kanske ata lite kaviar


Kaviar

Istallet for att jobba igar sa akte jag, Deano och Craig ut pa kangurujakt. Det var lite svart eftersom det hade blivit morkt men vi stod med helljusen pa ut i det hoga graset.. Efter ett tag tittar tva stycken upp och hoppar sedan ivag.. Det var sa javla coolt att faktiskt fa se dom ute i det fria. Tyvarr hann jag inte ta nagot kort, men anda.. Nu ar det "bara" krokodil, koala, platypus och ett till djur kvar innan jag har sett alla djur har..

Efter jobbet igar tankte jag fira att det var fredag och att jag faktiskt ar ledig en lordag (forsta gangen pa tva manader) genom att ga och handla nagot gott.. Det blev potatissallad och skinka. I alla fall sa hittade jag en tub som det stod "swedish product" pa.. Det visade sig att det var kaviar. Jag blev sa lycklig och det slutade med att jag nastan at upp hela tuben (innehallet i tuben for att vara exakt) igar kvall. Det mest storande ar ju att jag har gatt har i nio manader och bara langtat efter kaviar och sa finns det.. Nasta gang jag handar ska jag leta igenom hela affaren efter svenska produkter.

Jag ar sa glad for att jag ar ledig idag. Nu ska jag ner pa stan och unna mig nagot. Sen blir det hem och vila lite innan vi/jag ska ut ikvall. Eller jag vet inte om jag ska dricka an. Har bestamt att traffa nagra kompisar och titta pa England matchen tillsammans men mer vet jag inte.. Har egentligen ingen lust