utbildning

två dagars utbildning med allt från rollspel, transfergenomgång och eget välkomstmöte. det här ska nog gå bra (förhoppningsvis). blev så nervös under välkomstmötet att jag bara stod och pratade med värsta superleendet utan att jag var medveten om det. det tydligen ett plus. men jag pratade fort fort fort... jag har träffat en till som ska till malta, så det känns skönt. åker från arlanda tillsammans om en vecka (7/3).

annars har jag och becka haft det supermysigt. tre rätters med martina på tisdagen, ögonfransfärgning och mys på onsdagen och stan på torsdagen..

nu ska jag ner i källaren och leta rätt på mina sommarkläder. ikväll blir det let´s dance

mina kap

hur lyckas du em?

om ni vill se mer roliga bilder så gå in på slems blogg





nya rummet

nu har mamma och jag fixat till mitt rum under de senaste dagarna. uttrycket "eh, det är ingen som ser" användes några gånger, minst sagt. men jag blev faktiskt jättenöjd med resultatet. för vi är så jävla bra!

 såhär blått och fult såg det typ ut innan..

image112
och såhär blev det efteråt.. fast det är nog finare i verkligheten..



och för er som har missat det så tog jag jobbet. först är det utbildning i malmö under två dagar nästa vecka och sen drar jag nog vidare till malta veckan efter det. tror jag..

myskväll

efter arbetsintervjun i torsdags ringde dom i fredags och erbjöd mig jobb som reseledare på malta. måste lämna svar på måndag och jag kan inte bestämma mig. åker redan om ca tre veckor i så fall. det känns stressigt. jag som måste tapetsera mitt rum. vi får se, ska prata med mamma och pappa när de kommer hem på måndag.

myskväll med pia framför melodifestivalen ikväll. tvingade henne att köpa hämtmat för jag orkar inte laga nåt. eller jag tvingade inte henne för hon sa direkt att hon heller inte orkade laga nåt. förlåt sessan, nu överdrev jag igen =). hoppas att hon får mig på bättre humör, ikväll är det jag som behöver hjälp.

terry-jäveln har typ fått nåt psykiskt ryck. förutom att han har ringt mig varje helg i typ 3 månader så har han ringt tre dagar i rad nu. alltid samma tid, typ runt 16 (vilket betyder runt ett på natten där borta). jag orkar inte längre, han säger alltid samma sak dom gångerna jag svarar; När kommer du hit? Jag saknar dig! Ska jag komma till dig? Jag vill träffas!.. ooooh, orkar inte. kunde du inte tänkt på det när jag var i australien? varför börja höra av sig igen efter över ett år? varför ringer du bara när du är full? varför är du så jävla jobbig?
jag funderar på att fråga honom istället för att skriva här. kan vara en idé..

 

tågbiljett

tänkte att jag skulle köpa min biljett till malmö på tradera, alla säger ju att det är så bra. men fan, jag vet inte om jag klarar stressen. hade mitt bud på en krona i typ 12 timmar och ingen bjöd över men jag tänkte att det kanske vore bra att gå upp och kolla så att ingen bjöd över ändå. så klockan sex var jag uppe och hoppade (hur mycket man nu kan hoppa så dags). det är väl klart att folk börjar höja budet. fick ju panik så jag satte på 100 kronor och idioten bjöd över det. då var det typ 3 minuter kvar så jag började bjuda på massa andra som inte var uppe i lika mycket pengar. ja, jag kan inte förklara men det var typ panikkänsla alá måste ha.. men jag hade tur till sist och fick en biljett för 11 kronor. yay! men nu vetifan om jag kan somna om.. förresten så undrar jag varför en del börjar bjuda över någon annan när det finns en biljett som ingen har bjudit på?? jag fattar inte grejen

det var nog sista gången jag handlade tågbiljett på auktion, mitt hjärta klarart inte..

godnatt (förhoppningsvis)


lycka

jag känner mig faktiskt lite lycklig av några anledningar:

1. jag klarade tentan (stor lycka)
2. imorgon ska em och jag äntligen kolla på the cure (stor lycka)
3. ska på arbetsintervju nästa vecka (lagom lycka)
4. jag har spacklat och slipat klart mitt rum (lagom lycka)
5. ikväll ska jess och jag ha myskväll (stor lycka)

det senaste

jag är faktiskt ganska förvånad över mig själv. snart mig fjärde natt ensam (minus natten jag inte var ensam) och jag tycker inte ens att det är riktigt jobbigt än. mamma skrev att jag fick ha så många lampor som jag ville tända, bara inte sickan kunde ha ner dom. BRANDRISKEN!!! men än så länge har det varit helsläckt.

i söndags hade jag lite bjudning här hemma. jag tycker ordet bjudning låter mer vuxet än födelsedagskalas. fast egentligen blev det mer födelsedagsfest med tanke på alkoholen som intogs. mucho trevligt i alla fall..

idag började jag fixa lite med rummet, typ drog ner tapeter och skruvade ner allt på väggen. så imorgon ska jag börja spackla. fan, vad duktig jag är. sen måste jag bestämma ett par dar med pia så hon kan hjälpa mig. det här ska nog gå..

sen måste jag be om ursäkt till sandra för att jag inte hann/trodde att hon skulle flyga senare/kom ihåg att ringa innan hon drog till australien. så förlåt! hoppas du fick mitt sms i alla fall!