pride

idag vaknade jag på jattebra humør. sen strosade jag runt på karl johan och lyssnade på alla gatumusikanter och kande mig faktiskt ganska lycklig. sen sket sig allt nar jag kom till jobbet. jobbiga manniskor som varken kunde norska eller engelska (eller svenska for den delen), ett inhopp på fyra timmar på min lediga dag imorgon. det betyder att jag varken kan tvatta eller gå och titta på pride paraden imorgon. fan, jag som alltid har velat sett en. fan fan fan..

sen ringde jessica efter jobbet, det gjorde mig lite gladare. fast andå inte, for hon var ute och under den lilla tiden vi pratade så traffade hon massa roliga manniskor som jag också vill traffa.. men nu ar det faktiskt mindre an en manad kvar.. sen ska jag också vara hemma och traffa massa kuligt folk..


på sondag kommer familjen plus mormor hit, det ska bli kul..



in the past
in the presence (stavning?)
in the Puture





allmant strunt

fan,  min/vår dvd har borjat fucka sig.. den liksom hackar upp sig ibland och så måste man starta om allting.. och ibland så står det att det inte finns någon skiva i.. har forsokt att se slutet av o.c-avsnittet, det dar nar ryan springer upp till marissa på nyarsafton och kysser henne precis på tolvslaget, typ 15 ganger nu men det går liksom inte.. kommer inte langre an att han sitter i bilen på vag dit.. mamma får komma och fixa den. och så måste hon få fram mtv igen. och byta lampa i taket.

och så har min telefon också borjat bli knapp. fast bara nar man lyssnar på musik.. det blir nog till att kopa en mp3 eller nåt nar jag kommer hem..


nu ar det exakt en månad kvar tills jag kommer hem. det ska faktiskt bli lite tråkigt att sluta.. egentligen ar man ju dum som lamnar ett heltidsjobb for att bli arbetslos. eller studerande.. i vilket fall som helst så betyder det mycket mindre pengar.. inte for att jag kommer ha några pengar kvar efter att ha betalat tillbaka allt till mina kara parents.. men men..

idag satt jag och tankte på bussen om det kommer att stå petersson eller pettersson på min gravsten.. hela min familj stavar ju med två t fast det står ju bara med ett t i passet. och jag borjade ju skriva med ett t i australien så nu har jag vant mig vid det.. for det kanns ju lite dumt om det står med två t på mina foraldrars gravsten (usch, vilken tanke) och med ett på min. då vet man ju inte att vi ar slakt.. losningen på saken ar att jag MÅSTE gifta mig och byta efternamn.. jaha, då var den saken klar.. jag ska forresten gifta mig med någon som har ett coolt efter namn, typ bond.. eller varfor inte kennedy (em!)


och till slut ett stooort grattis till sandra, som fyller år idag!

image64 
Kusinerna Pettersson/Petersson!


det ar lite..

..tomt har nu.. men familjen kommer på sondag. det ska bli kul (aven fast mormor ska med)


nu har jag berattat for henrik att jag ska sluta. han blev inte alls glad. han tyckte att jag skulle stanna har och bli norsk medborgare istallet. nej tack! bara 5 veckor kvar nu!


segdag


ja, utsovning blev det i alla fall.. råkade sova tilll 14.30. kanns som att hela dagen ar forstord (aven fast jag vet att jag andå bara skulle ha kollat på tv eller nåt annat lika onyttigt). em kom hemspringande vid halv nio imorse så hon ligger nog fortfarande och nanar..



kande redan direkt nar jag vaknade att jag inte skulle orka laga mat idag. drog darfor in till stan for att kopa med mig lite hem, blir nog baguette.. eller sallad




jag ar så forbannat uttråkad

ensam

jag ar antagligen den enda manniskan som sitter ensam på en lordagskvall efter att ha fått tre erbjudanden om utgång.. men hey, ar man inte sugen så ar man inte. plus att jag sparar massa pengar! snart ska jag hem och satta på en film i min ensamhet (eftersom jag sa nej till ems utgångserbjudande).

imorgon ar det fri-dag.. det enda vi har bestamt ar att vi ska sova ut. kanske ska tvinga med em på bio på kvallen.. hm, smart!




tiden går fort, jag ar lycklig!

vuxen??

hittade en sida (genom en av sis kompisar) dar man kunde kolla hur vuxen jag var. jag borde tydligen vara 23.2 år. vet fan inte om ska ta det positivt.. jag gor ju allt for att inte bli vuxen!



http://www.vuxenpoang.com/

tillbaka

tillbaka igen! gick faktiskt battre an vantat, nu ar jag inne i skiten! far se om jag kommer hem i august, vågar inte saga upp mig.. min chef har nu satt in mig i koket bara for att tydligen måste kunna det till hosten.. vågade inte saga emot sa nu har jag gjort massa cheese istallet. fan, så feg jag ar! men nu ar han på semester till sondag. nasta vecka måste jag ta tag i skiten!

om en vecka drar em hem i typ två veckor och två dagar.. kommer bli otroligt ensamt men det ska bli lite kul och se om jag kanner mig ensam.. måste i alla fall kopa en ny dvd-box


lite bilder..

 Jonna på balen

 Jessica och Sandra på fotbollsmatch

 Danmark - Sverige

 Jess och jag

 Jessica och Sandra

 Studenten

 Familjen Petersson

 Jessica och Jonna

 Malin och Jessica

 Grillning hos Jess. Aaron och Malin

 Kubbspel

 Förfest hos Malin

 Jag , Becca och Simona

ett gäng Gäng på väg ut..

Vill inte

58659-68

...åka tillbaka

underbart

det är så underbart att vara hemma igen, och igår var den roligaste dagen på mycket länge. eneby - boren, grillning hos jessica med sandra, sessan och simona.. tittade på gamla kort och jag kom fram till att jag måste färga tillbaka håret till brunt snart. frågan är bara om jag ska börja redan imorgon när jag ska till linda eller om jag ska vänta till efter sommaren som det var tänkt från början!? hm.. sen såg vi iaf matchen och drack på fjortisvis.. palace var helt okej, många trevliga återseenden!


idag mår jag inte lika bra. mamma och pappa var snälla som åkte och städade för mig innan jag vaknade. nu ska jag skala potatis som tack sen ska jag ut och lägga mig i solen..





dagens fråga: kostade verkligen en cider och en lakrisshot över hundra kronor förr i tiden??