Min födelsedag

Födelsedagen blev väldigt bra. Hade ju försökt att vara lite tyst om det, men jag får skylla på Facebook och team-medlemmar med för bra minne, för alla visste tydligen om det. Hade hotellservice på morgonen och sen blev det sång direkt när jag kom in på hotellet. Sen fick jag välja vart vi skulle äta lunch. På eftermiddagen hade jag kontor och kom hem runt sju på kvällen.

Klockan 22 var det dags för middag och fest på en av våra båtar som vi kör utflykter med. Så jag har liksom firat min födelsedag på Röda havet. Coolt.. Sen blev det mer sång (sammanlagt blev det säkert runt 20 födelsedagssånger), och jag fick höra den på fem språk (svenska, danska, finska, engelska och arabiska).. Kul kul, och sen blev det presenter också..

Sen så vill jag tacka alla som skrev till mig. Tack tack tack, jag är inte glömd :)

framtid

jag tror att jag har kommit på vad jag ska göra nu.

1. komma hem från hurghada i slutet av april/början av maj
2. ta ledigt en månad
3. sommarjobba
4. börja plugga på universitetet/läsa upp mina betyg

om jag får som jag vill så kommer jag läsa in historia a på komvux i höst, plus läsa upp engelska a och samhäll a. om jag sedan får mvg i dom så höjer jag mitt snitt till 19.0 och kommer då in på juristlinjen i stockholm.. yay

alternativt att jag läser i örebro och struntar i att läsa upp mina betyg. hm

rhodos??

jaha, då har mer än halva säsongen gått vilket känns otroligt skönt. lite mer än tre månader kvar bara.. idag fick vi reda på vad vi har fått till sommaren. fick inte mitt förstahandsval (team manager på rhodos), så jag kommer nog att tacka nej. har fått reseledare på rhodos, men det känns lite som att jag bara står och stampar. nu har jag gjort det här i snart ett år, ville prova på något nytt. dessutom så fick inte fatima rhodos heller så då har jag ännu en anledning att tacka nej. måste svara på fredag men just nu ser det ut som att jag kommer hem till norpan till sommaren..

men innan dess ska jag hem på semester.om allt går som jag vill så kommer jag hem på semester den 13 februari. och om det här jävla landet inte vill ge mig tillstånd att resa hem så säger jag upp mig och kommer då komma hem typ i mitten på mars.. men nu hoppas jag på att gud (eller blir det allah här nere) gör som jag vill. vill hem vill hem..

em slem var ju här också. sketans kul, även om jag var helt osocial pga en infuensa plus magsjuka.. men vi fick i alla fall se pyramiderna. kom på sen att vi inte fick nåt kort på oss tillsammans framför dom. dåligt av oss.. har tänkt att lägga upp lite kort men det får bli en annan dag..

nu är det dags för sängen

inget roligt alls

usch, nu är jag så trött på det här.. inget roligt alls. Det är tur att em kommer hit snart för annars så hade jag nog sagt upp mig redan nu. hoppas att hon kan hjälpa mig.. det är liksom inte bara jobbet som jag är trött på, utan mer hurghada.. finns liksom inget att göra här. så nu kommer jag eventuellt att försöka lägga min semester lite tidigare. men pga att en viss person inte drar härifrån förrän 9 februari så vill jag inte åka innan dess. så förhoppningsvis den 13 februari kommer jag hem..

har även börjar fundera på vad jag ska göra till sommaren. en stor del av mig vill ju hem men samtidigt finns det inga jobb så jag vet inte rikitgt vad jag ska göra då. känns ju dumt att säga upp sig från ett arbete som man faktiskt har. men å andra sidan så vet jag inte om jag kommer att klara en säsong till. har därför tänkt på om jag ska söka en kontortjänst till sommaren. men samtidigt vet jag inte vart jag vill. antagligen kommer jag rhodos och sicilien men tredje valet är inte så klart än.. kommer nog inte bestämma mig förrän dagen innan ansökningarna ska lämnas in..

nu ska jag tröstäta chips, dip och choklad..