seg

igår var nog den värsta dagen här nere än så länge.. flygförsening deluxe som resulterade i en ankomst klockan 1 på natten och en annan kl 5.30. en timmas sömn och flyttade välkomstmöten. sura människor och trötta guider är inte den bästa kombinationen.. de två helvetesdagarna är äntligen över och nu väntar bara en dags jobb kvar tills jag är ledig en hel dag. är ensam ledig med killarna och känner jag dom rätt så blir det antagligen häng vid poolen.. men först ska jag köra ellen och hämta christian på flygplatsen.

EM är igång och malta hejar för fullt.. har sprungit runt och letat efter sverige-tröjor över hela ön och imorgon får dom lediga girlsen göra ett sista försök. slutar jobbet 17.50 så det blir en liten springtur upp till matchen.. och förresten så älskar jag zlatan

ikväll har danskarna dragit ihop en fest som vi tänkte åka förbi. har precis sovit ett par timmar och känner mig inte jättesugen, men vad gör man inte för lilla fatima.. ska dra vidare sen till "min" lilla turk så det blir en lugn kväll i vilket fall..

känner att jag mest yrar nu, men hoppas att ni har det bra där hemma (+sandra)

3 månader

jag har aldrig hatat fredagar så mycket som jag gör nu. jobbigaste dagen på hela veckan och när man kommer hem på kvällen vill man inget annat än att sova. så istället för att gå ut (som jag borde ha gjort eftersom jag var ledig på lördagen) så stannade jag, fatima och tess hemma och tittade på dom två första avsnitten av playa del sol . sjukt rolig serie det där, fattar inte att jag missade den när den gick hemma.. fast det kanske inte skulle ha varit lika kul om man inte jobbade med det själv?!  vet inte, men kul är den..

igår firade jag och ellen tre månader här nere! vi var dom enda som var lediga så vi åkte ner till en badplats som vi aldrig åkt till förut. jättevackert ställe och nästan inga turister.. sen tänkte vi gå lite längre bort, dit där det fläktade lite mer, men det skulle vi nog inte ha gjort. vi låg helt ensamma där och efter ett tag kom en ensam man och la sig typ 5 meter bort. efter ett tag så upptäcker ellen att han är naken. sen var det inte mer med det förrän jag efter ett tag skulle vända mig om och upptäckte att han satt och runkade.. först tyckte vi det var lite komiskt men sen kom vi på att vi var helt ensamma där så vi kände att det var dags att gå.. när vi kommer bakom hörnet så upptäcker vi en till man som sitter där och leker lite med sig själv.. fast han ville nog egentligen inte att vi skulle se honom.. men fan vad kul vi hade åt det sen.. 
på eftermiddagen åt vi mcd och en inte så god bakelse i mdina.. kvällen tillbringade jag sedan i sliema med tess och fatima framför fotbollen..

dom lediga dagarna går alldeles för fort och idag var det dags för jobb igen.. måste dessutom få johannes att lägga mitt schema nästa vecka så att jag inte missar matchen på lördag. vi har varit runt överallt och letat efter sverige-tröjor men än så länge så har det varit slut överallt.. måste göra ett sista försök på tisdag eftermiddag..