magnus

och för er som undrade när magnus betnér är så är det den 9 november på skandiateatern, kl 21. em, du är väl hemma då?? eller va fan, det kan jag ringa och fråga. glöm det

10 saker jag hatar med att ha mens



1. mensvärken (som på senaste tiden har spridit sig till ryggen också)
2. att man svettas som ett as, hur kallt det än är
3. att man gråter för allt. igår grät jag nästan hela dagen. först när jag kände att jag inte skulle klara tentan, sen några gånger under underbara älskade och sedan sjukt många gånger under rosa bandet-galan
4. att det är jobbigt att byta tampong
5. att man känner sig äcklig hela tiden, hur mycket man än duschar
6. finnarna man får
7. den feta hyn man får
8. att det blir dyrt
9.att man måste ha med sig tampong om man går ut
10. mensvärken, igen

??

eftersom det inte blev nåt winnerbäck funderar jag starkt på att gå på magnus betnér istället.

nån som är på?

jävla phone house

skulle ner till stan och hämta min telefon som har varit på lagning. självklart hade idioten glömt att fylla i en jävla skadeanmälan så att det skulle ta minst 24 timmar till. försökte vara trevlig men jag tror att hon såg hur jävla förbannad jag blev. sa lite snällt att jag inte hade tid att åka ner på stan på typ två veckor för att hon skulle tycka lite synd om mig. hon gjorde inte det. så nu hatar jag fucking jävla phone house! jag kommer aldrig mer köpa en telefon hos er!

på vägen hem höll jag på att krocka med en gubb-jävel som borde fått indraget körkort för 20 år sen. fan

PLUS at det luktar gödsel i hela eneby



och nu är hela dagen förstörd

sjuk

har försökt försvinna de två senaste dagarna. blev för full i lördags. inte så full så att jag spydde men jag vaknade med en jävla baksmälla. plus att jag har blivit sjuk.
idag har jag segat framför datorn, sett två filmer och efter 500 försök lyckats ändra min ansökan till högskolan.

finns inget att se på tv:n nu, måste titta på mys-ernst. vill somna så jag kan vakna upp pigg och kry.

godnatt


fylla mm

igår hade jag min sista föreläsning på nästan en månad. höll på att somna, ekonomisk brottslighet måste nog vara det tråkigaste som finns. nu är det bara en inlämning kvar, sen är det bara plugg inför tentan som gäller.

men idag och imorgon blir det inget plugg. idag ska jag träffa min kära kusin (som jag säkert inte har sett på över en månad), vi ska ner på stan och göra nåt.. jag har egentligen ingen aning om vad vi ska göra men det ordnar sig nog. och ikväll blir det firande av farfar.



och imorgon kommer em hem (eller hon kommer idag men vi ska ses imorgon). vi ska supa oss förbannat fulla och göra dumma saker som vanligt. det har jag bestämt. vi kan t.ex:


sitta nakna och tända cigg från varandra


hoppa ner från höga staket så vi får blåmärken


dansa bugg med främlingar


ta kort på oss själva för att se hur vi ser ut när vi är förvånade


ta kort på oss själva när vi ser ut som vi har vunnit 2 miljoner på lotto


dansa sexigt

image94
dricka öl och vodka lime

sömn

mitt sömnbehov är helt sjukt. jag förstår inte hur jag kan sova 10 timmar och ändå vara trött. igår sov jag tre timmar så jag hoppades på att somna tidigt igår kväll. såg hela speed (som förresten keanu reeves är ruskigt sexig i) utan att bli trött och sedan gick det ytterligare en timma innan jag somnade. varför kan jag aldrig bli en sån människa som somnar vid 22-23 och sen vaknar klockan åtta utvilad?


50 Cent

50 Cent.
I Norrköping. I Himmelstalundshallen.
Efterfest på Otten.


Haha, vad fan har hänt??

msn-listor

Jag kommer på mig själv med att flytta runt folk på mina msn-listor. Jag har sju olika kategorier:

-Australien
-Familj
-Kompisar
-Laget
-Skola
-Vänner
-Övriga

Sen, om jag blir lite sur på en person, kan jag t.ex flytta den från kompisar till övriga. Och en del som har legat på vänner ligger nu under kompisar. Och sen om jag blir glad igen kan jag ändra lite igen. Idag flyttade jag Pia från kompisar till vänner. Pia blev jätteglad. Tänk vad lite man behöver göra för att få en person på bra humör.
Men grejen är att det känns lite larvigt, det är ju bara jag som ser det. Och jag tror ju inte egentligen att Pia tycker om mig mer bara för att jag flyttade henne på en msn-lista. Men ändå..


the cure

imorse satt jag och em klockan nio framför datorn för att få tag i biljetter till the cure. självklart finns fortfarande kvar biljetter så jag satte klockan helt i onödan på min lediga dag. men man kan aldrig vara säker, det kunde ju ha gått fort med tanke på att dom inte har spelat i sverige sen 2002. jag har såklart lovat em att jag ska följa med henne om hon inte hittar någon annan som vill gå. det ser ganska mörkt ut på kameruns avbytarbänk just nu. blir väl till att köpa nya skivan + plugga in alla andra låtar som dom kan tänkas spela. det kan nog bli ganska häftigt, speciellt om friday i'm in love spelas. då blir jag lycklig! och just like heaven. och boys don't cry. det är typ allt jag kan..




Tillbaks

idag var hela familjen pettersson och tittade på ifk tillsammans. hade lite vip så vi käkade buffé innan och fick sedan sitta på vm-läktaren. det har jag inte gjort sedan pappa slutade fixa in mig gratis på matcherna. lyx.
trots förlust så blev det raketer + guld-glitter och hela parken dånade "vi är tillbaks, vi är tillbaks!". okej, inte hela parken, men peking fanz gjordet. sen hade folk sånnadär rosa löpsedlar där det stod "ifk norrköping. allsvenskan 2008". äntligen!


men jag får väl inte glömma att nämna att enebys damer vann div.3 och nu är klara för tvåan (igen). yay..