senaste tiden i bilder

 jag tvingar ellen att dricka under nån dricklek

 här nere har jag blivit känd för att alltid ha två drinkar i handen

 och när man dricker så mycket måste man äta ordentlig bakisfrukost

 sen är det dags för fest igen.. här är mina underbara flatmates

 apollo-anna

 hispania-pia och reetta

 jag och christoffer leker

 fatima på promenad

 jag har blivit bruuun

 med finnarna på eurovision song contest

 till vardags är det sånt här vi håller på med.. fatimas tvätt har här vällt

 och jag skrattade så att jag grät

 sen lekte fatima pippi och kastade vårrullar i luften

senaste i punkter:

- såg schlagern tillsammans med lite gäster framför en storbildstv på torget här i bugibba. gav röster efter varje låt och hade allmänt trevligt. inte lika roligt under röstningen men vi blev ändå helt lyckliga när malta gav sverige 12 poäng. lycka på hög nivå och kvällen var räddad! sen dess har vi hört hero på radion varje dag, lite coolt.

- fatima är jävligt brun och ida är på väg att bli lika brun. har t.o.m brunare armar än mitt span och han är ju inte ens svensk

- mitt span har förresten flickvän, men det verkar typ som han vill ses igen i alla fall.. hm, får komma med uppdatering om det senare.. för er som inte vet nånting om honom så jobbar han i alla fall i receptionen på ett av våra hotell, men även på ett lunchställe/bar som vi går till ibland.. var lite full där förra helgen och det slutade med att vi gick hem till honom. punkt

- imorgon ska vi använda upp vår månadspeng på bowling och jag ska fan vara bättre än förra gången!

- ikväll blir det lugnt, får se om vi går ut och tar nån drink annars blir det nog en hemmakväll!

swedish night mm

för några dagar sen kom natalie (en tjej på kontoret) tillbaka från cypern. där hade hon varit på ikea och köpt med sig dajm och sånnadär färgade fiskar. det var riktig fest i casa el reps då! nu är även tess hemma över helgen så jag hoppas att hon köper med sig något gott. har faktiskt tänkt be henne köpa med sig lite kaviar och sill. skulle vara gott.. annars har jag fått en såndär lustig idé nu att jag älskar tacosås. det var inte så att jag inte tyckte om det innan men nu har jag det verkligen till allt. jag vet ju att jag kommer att tröttna på det snart (så som jag gjorde när jag åt för mycket tonfisk ett tag och sedan inte kunde äta det på ett år), men det är det värt..

idag åkte fatimas bror karim hem. det har varit kul att få lite besök i stugan. i tisdags drog vi med honom på swedish night i paceville. där var det mest malteser, språkskolestudenter och "coola" killar som skulle slåss. svenska förstås.. en kille blev skitsur för att hon kallade henne nisse.. det var skitkul, men vart ligger nivån liksom??

igår hade jag halvdag tillsammans med en gäst som hade blivit bestulen på pass, pengar och visakort. så vi var och gjorde polisanmälan och sen tog vi båten in till valletta och fixade nytt pass.. det var rikitgt mysigt faktiskt.. eller kanske inte mysigt men bättre än att hålla välkomstmöte alt. sitta på kontoret.

borde sova nu men jag kände att jag måste passa på att sitta vid internet nu när tess har dragit och lämnat sin dator. hoppas att det går bra att jag lånar den förresten. kom på att jag inte har frågat.. oops..

imorgon har jag fyra välkomstmöten (det betyder att alla måste tycka synd om mig).. så godnatt


besök

emma har dragit (även om hon gjorde en aaron och missade det första flyget). tråkigt. vem ska nu dra med alla till pv, och vem får uppdraget att vara skeptisk till det mesta??

igår lämnade vi grabbarna hemma och vi tjejer (förutom fatima som skulle upp och jobba) drog in till sliema för en fördrink. sen efter vissa omvägar slutade vi kvällen i pv. ida var kalas som vanligt, hur lyckas jag?? eller jag vet varför jag blev så full den här gången. så här var det; jag var och handlade och tänkte att vi skulle dra in relativt tidigt så jag köpte bara två cider. men så blev det ju inte så jag var tvungen att häva i mig nåt äckligt vin.. därför blev jag för full och gjorde bort mig..

annars är allt bra. har legat vid poolen hela dagen och snart ska jag med fatima ut till flygplatsen för att hämta hennes bror som ska hit på besök..

jag vill också ha besök! jess? bex? em? malin? sis? pia? nån?

emmas sista helg

nu var det ett tag sen som jag skrev, som vanligt. det blir inte så mycket internet här nere och när jag väl är inne så glömmer jag bort det jag skulle göra.. sorry.. men jag känner att det blir lite mer resedagboksaktigt än bloggaktigt här inne nu.. får ta igen det när jag kommer hem..

nu är det emmas sista helg här nere innan hon drar vidare för att jobba på kreta. kommer att bli riktigt tomt. igår blev det lite fest men idag är den stora festen. såklart så jobbar jag ju imorgon och måste köra vid åtta så det blir lugnt med alkohol för min del. vi ska i alla fall ut och äta på hilton snart. kommer att bli svindyrt men det är hon värd! sen blir det utgång i pv efter det..

nu ska jag gå och sminka mig!